frida.bg
Новолуние

Мечтания по новолуние и щастливо ново начало за всички зодии!

Новолунието на 4-5 февруари 2019 ще бъде под знака на оригиналния, изобретателен и идеалистичен знак на Водолея. Според древната азиатска традиция, то ще постави началото на новата година по китайския зодиак и ще посее идеята за ново начало в живота на всички знаци в зодиакалната поредица. Това ще бъде едно щастливо новолуние, в което Луната ще започне да се изпълва в нов прекрасен образ, заредена с изключително силен енергиен потенциал и подкрепена от благоприятното позициониране на всички планети на Слънчевата ни система.

Новолуние във Водолей ще вдъхнови всички зодии с идеи и планове за бъдещето, които ще получат идеален шанс за реализация  по-нататък през годината. Неговата основна задача не е в реализацията, а в самата идейна кодировка на действия, които ще можем да осъществим в близко бъдеще.

Новолуние

За целта, както повелява древната китайска традиция, периодът в който Луната ще нараства до фазата си на пълнолуние (19.02.2019), трябва да бъде посветен на детайлно премисляне, визуализации и наричания, свързани с всички съкровени блянове на сърцето.

Независимо дали вашите най-смели мечти са свързани със сферата на емоционалния, семейния или професионалния ви живот, сега е времето те да придобият ясна видима форма в съзнанието ви.

Защото матрицата, която проектираме в съзнанието си сега, ще послужи за модел на нашата реалност в близко бъдеще!

Има нещо особено идеалистично, магично и чудотворно в знака на Водолея, с чиято енергия ще бъде заченато настоящото новолуние. Водолеят носи в себе си искрицата на мисълта, с която се ражда всяка велика идея. Ако съумеете да я усетите и запалите в себе си, тя несъмнено ще ви вдъхнови да планирате по най-добрия и успешен начин своето близко бъдеще.

Новолуние в знака на Водолей ще запали искрата на вдъхновението и новата надежда по различен начин у всеки един от нас. Ето как ще се прояви силната енергетика на това новолуние, според домовете в които ще изгрее новата Луна за всяка една от зодиите:

Новолуние

Овен

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на социалните контакти, споделените каузи и интелектуалните постижения.

Социалният ви живот отново ще закипи от енергия. Очаквайте новите начинания да бъдат свързани с нови запознанства и контакти.

Новолуние

Телец

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани с общественото положение и професионалните постижения.

Очаква ви повишение в работата, в очите на обществото, а защо не и във вашите собствени очи. Където и да се случи мечтаното издигане, то със сигурност ще ви направи по-уверени в себе си и в посоката, която сте избрали занапред!

Новолуние

Близнаци

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на пътуванията, интелектуалното израстване и формиране на личността.

Очакват ви много приятно усещания на вътрешно освобождаване и отваряне на нови перспективи. Нещата ще се случват с размах и с лекота.

Новолуние

Рак

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани с емоционалния и духовен баланс.

Най-после събирате нужните сили и ресурс за мечтаната трансформация. Пригответе се да посрещнете новото си Аз, удивлявайки се от резултата, който сте постигнали!

Новолуние

Лъв

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на семейството, брака и договорните отношения.

Пригответе се за отдавна бленувания баланс в отношенията. Търсейки правилните думи и гласът на сърцето си, ще намирате адекватен, автентичен и мечтан отговор от страна на ближния.

Новолуние

Дева

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на учението и материалните постижения.

Вашата креативност е във високи вибрации и всичко, до което се докоснете се възражда и разкрасява. Приемате и се радвате на помощта на другите.

Новолуние

Везни

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на романтиката, детската радост и невинност.

Търсите нежността и радостта от истинската любов? Е, пригответе се да разцъфнете, защото най-после я намирате! Било то в разгара на споделената любов или в любим творчески проект, вашата усмивка ще се отличава с особена сияйност сред останалите!

Новолуние

Скорпион

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на дома, семейството и сърдечните отношения.

Ще се наслаждавате на домашен уют сред любящите сърца на близките. Какво по-хубаво от това да се отпуснете и да приемете истините на сърцето за даденост!

Новолуние

Стрелец

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на договорните отношения и комуникацията с близките.

Подгответе се да ударите своя  печат върху нещо, което вярвате че ви принадлежи по право. Постигате вътрешен мир и баланс в отношенията.

Новолуние

Козирог

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на моралните ценности, просперитета и себеуважението.

Пригответе се да затвърдите своите позиции и да постигнете желания вътрешен мир. Пътят беше дълъг и труден, но определено си заслужаваше!

Новолуние

Водолей

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със Съдбата и себеизявата.

Подгответе се за успехи на всички фронтове.  Периодът, който предстои бележи едни от най-сладките и успешни моменти в живота ви.

Новолуние

Риби

Новолунието ще запали искрата на надеждата и ще даде тласък на мечтите ви, свързани със сферата на въображението, фантазиите и съдбовните завършеци.

Единствено вие останахте да се съмнявате в себе си, но раните в сърцето и душата ви постепенно зарастват. Идва време да започнете начисто и отново да повярвате в себе си.