frida.bg
дилдо

Стъклено дилдо: новият супер секси тренд в света на удоволствията

Независимо дали обожавате секс играчки или не съвсем трябва да знаете – стъкленото дилдо съвсем заслужено превзема сцената в света на секси удоволствията! Ако искате да разнообразите сексуалния си живот задължително опитайте този супер секси тренд!

Можете да намерите дилдо от стъкло почти във всеки специализиран магазин. Разгледайте изключително луксозните дизайни на достъпна цена, с красиви орнаменти за едно наистина невероятно усещане! Защо стъклените дилда са за предпочитане пред стандартните?

Те са 100% хигиенични

Една от причините гинеколозите да не препоръчват употребата на стандартни дилта е, че имитацията на кожа има по повърхността си малки спори, които имат навика да задържат бактерии, а те на свой ред – да причиняват влагалищни инфекции. Стъкленото дилдо е лесно за почистване, използвайте чиста вода и сапун преди и след всяка употреба, за да го поддържате чисто на 100%.

Те са дългосрочен избор

За разлика от много секс играчки стъклените дилда нямат срок на годност. Както знаем стъклото е изключително издръжливо. Е, стига да го пазим от високо падане! Ако решите да си закупите играчка от стъкло със сигурност няма да съжалявате за инвестицията!

Те ни дават различни усещания

Както знаем стъклото е студен, но издръжлив материал. Можем да изпробваме различни усещания – студено и топло, просто го изстудете в студена вода, или го загрейте в топла. Докосването на играчката от стъкло до кожата ви ще провокира кожните рецептори и ще предизвика сетивата ви. Използвайте го заедно с партньора си, за да изпитате нови усещания, които ще пробудят страстта на ново равнище!

Можем ли да използваме лубрикант заедно със стъклено дилдо?

Естествено! Всички типове лубриканти са съвместими с дилдото от стъкло. Важното тук е да намерите правилния лубрикант за вас, т.е. такъв, който няма да предизвика алергична реакция. Препоръчваме използването на лубриканти на водна основа и с натурални съставки!

Идеалният подарък за Св. Валентин? Защо не!

Ако искате да изненадате приятелката си или да подсетите любимия за идеалния подарък за вас – просто му пратете тази статия! Момчета, не губете време и зарадвайте любимите си с нещо секси, модерно и оргазмично още днес!!!