frida.bg
жена

10 неща, които всяка жена над 30 трябва да знае за секса

Казват, че сексът става все по-добър с годините. Това ще потвърди всяка жена над 30, които знае тези 10 неща за секса! Факт е, че майсторлъкът идва с опита и грешката, а на 30-годишна възраст повечето от нас са натрупали доста мъдрост не само в любовта, но и в секса. Кои са нещата, които всяка жена трябва да знае до 30-тата си година, за да се радва на фантастичен секс?

Тя знае какво иска и не се срамува да го потърси

Колкото повече опит има жена, толкова по-уверена се чувства. колкото по-уверена се чувства, толкова по-лесно ще изразява своите нужди, желания, предпочитания в леглото. Фрази като „По-леко/силно/бързо/бавно…“ вече не са просто част от мисловния процес, а диалог, който не се притеснявате да комуникирате с партньора си. Защото вашето удоволствие е важно!

Тя не си губи времето да имитира оргазми

Имитирането на оргазми с цел задоволяване на егото на партньора (когато не се справя добре) е останал в миналото й като вреден навик, който уверената в сексуалността си жена отдавна е загърбила. Ако един мъж не може да й достави нужното удоволствие, тя е наясно с това и по-скоро би сменила партньора, отколкото да се прави, че изпитва удоволствие, което не изпитва.

Тя знае как да говори .по „неудобната“ тема

Да, сексуалното здраве е изключително важно и жената над 30 знае как да провежда този често неудобен диалог. Не е секси да говорим за венерически заболявания, но това е тема, която трябва да се изговори в началото на всяка нова сексуална връзка. За да няма неприятни изненади!

Тя има няколко секс играчки в нощното си шкафче

Жената на 30 знае кои са любимите й играчки и как да ги използва не само в самостоятелната любов, но и заедно с партньора си. Експериментите са необходима пикантна подправка, от която всяка жена се нуждае, нали?

Тя знае защо фантазиите са важни

Фантазиите са изключително ценни за поддържането на сексуалния живот вълнуващ и горещ и жената над 30 години е наясно с това! Тя знае как да говори еротично, как да създава сексуални сюжети и да омагьосва с думите си, както и кои фантазии са способни да я изстрелят на върха … за секунди!

Тя иска орален секс (и не се срамува да го получи)

Много млади момичета се притесняват да си поискат, но и да получат орална любов. Това от части се дължи на неувереността и срама по отношение на вагината. как изглежда? дали е достатъчно красива? Дали мирише приятно? Със сигурност тези притеснения са останали в миналото на сексуално уверената в себе си жена. Тя знае, че вагината й е прекрасна и заслужава цялото удоволствие, което мъжът до нея може да й предложи!

Тя знае, че сексът не е само пенетрация

Сексът е много повече от обикновено проникване. Той е тотален обмен на физическо, емоционално и ментално ниво. Той е проява на любовта и желанието, а не проста механика. Жената над 30 знае как да превърне стандартния секс в секс за душата и не би се задоволила с обикновена пенетрация. Да, защото я е оставила някъде далеч в миналото си!

Тя харесва бавния, но бързия секс

Всяка сексуално уверена в себе си жена знае, че трябва да планира сексуалните си занимания. Понякога това е наложително, особено с препълнените работни графици, които повечето от нас имат. Тя харесва и бавния, ритуален, магичен секс, за който ще приготви специална еротична атмпсфера. Но тя смята за още по-хубаво да има спонтанен секс, дори и за няколко минути! Просто, за да се наслади на тялото и сексуалността си!

Тя знае, че лубрикантът прави нещата по-секси

Бърз секс? Сутрешен секс? няма проблем! Лубрикантът прави нещата по-секси, помага ни да избегнем неприятните усещания от вагиналната сухота и да се насладим на сексуалното общуване с партньора си на 100%!

Тя се задоволява и сама

Да, едно от важните неща, които жената на 30 би трябвало да знае е как да задоволи себе си и сама. Ако разчитаме само на партньора да ни доставя оргазми сме склонни да станем много по-зависими от него. Ако се научим да си доставяме удоволствие и сами ще се наслаждаваме на секса далеч повече. Освен това, мастурбацията намалява стреса, премахва менструалните крампи и ни помага да изпитаме по-голямо блаженство по време на секс. Ура!

Тя обожава еротичното бельо

Жената над 30 знае, че еротичното бельо повишава самочувствието й, кара я да се чувства като богиня и кара партньора й да изтръпва в блажен екстаз. Бельото е любимата й част от еротичния й инвентар, заедно с играчките, фантазиите, сатенените чаршафи и кубчетата лед. Тя отдавна е премахнала бикините с „Мики Маус“ от гардероба си, и винаги е секси под дрехите. Ей, така за самочувствие и сексуален разкош!