frida.bg
мантри на лунното затъмнение

Мантри на пълното лунно затъмнение в Лъв

Пълното лунно затъмнение на 21 януари 2019 година ще се случи по време на пълнолуние в знака на зодия Лъв. С него ще приключи важен цикъл в живота на всички ни, започнал в началото на 2017г. и посветен на темите за личностното ни израстване, вътрешното ни изцеление и цялостната ни трансформация. Мощната лунация ще има силно въздействие върху всички зодии, въпреки че за някои от нас то ще бъде особено важно и трансформиращо.

Силата на Луната, която ще огрее земния небосвод на 21 януари, ще бъде в пъти по-мощна от обичайните пълнолуния поради редкия феномен на пълно лунно затъмнение. Той настъпва в 7:16 сутринта българско време, докато Луната е в знака на смелия и сърцат Лъв, и в опозиция със Слънце в знака на ексцентричния и свободолюбив Водолей.

мантри на пълното лунно затъмнение

Енергията на тази лунация ще се усеща още дълго време, тъй като тя ще бъде част от финала на стар и началото на нов цикъл. Основните теми, които затъмнението ще засегне ще бъдат проблемите на сърцето и тяхното решаване чрез осъзнаване, отваряне отвътре-навън и разгръщане на личния потенциал.

Общото въздействие на затъмнението в Лъв ще бъде разтърсващо, емоционално, детоксикиращо, финализиращо и възкресяващо за всички! Под неговото въздействие ще затворим страницата на стария цикъл и ще стартираме по новия път на сърцето с оптимизъм и чувство на духовно израстване.

За всички, успели да вникнат в мъдростта на трудностите и да научат уроците, които съдбата им преподаде през последните 18 месеца, пълнолуние със затъмнение в Лъв ще отбележи кулминацията на тяхното духовно прераждане.

Луната ще насити ефира с усещането, че вървим в правилната посока и ще затвърди увереността ни, че сме заобиколени от правилните хора, останали верни на нас и на себе си през трудните моменти, с които периода между 2017-2019 беше изпълнен.

Днес всички заедно започваме по нов път – всеки по своя собствен начин, от своето стъпало и през своята лична житейска призма!

 

мантри на пълното лунно затъмнение

Овен

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Овен финализиране и активация в сферата на любовта, забавленията и себереализацията.

Мантра: Време за завръщане към невинността!

 

мантри на пълното лунно затъмнение

Телец

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Телец финализиране и активация в сферата на емоционалния интегритет,  дома и семейството.

Мантра: Уча се да приемам своите слабости и да отварям сърцето си за света!

 

мантри на лунното затъмнение

Близнаци

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Близнаци финализиране и активация в сферата на комуникациите, договорните отношения и роднинските връзки.

Мантра: Свързвам се с боеца в себе си и приемам победите с достойнство!

 

мантри на пълното лунно затъмнение

Рак

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Рак финализиране и активация в сферата на финансите, самооценката и ресурсите.

Мантра: Готов съм да приема подарък от Вселената!

 

мантри на лунното затъмнение

Лъв

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Лъв финализиране и активация в сферата на физическото тяло, идентичността и съдбата.

Мантра: Изпълвам сърцето си с любов и проглеждам за светлината!

 

мантри на лунното затъмнение

Дева

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Дева финализиране и активация в сферата на разума, фантазиите и подсъзнателното.

Мантра: Време да приключим с болките на миналото и да се отдадем на настоящето с вяра!

 

мантри на лунното затъмнение

Везни

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Везни финализиране и активация в сферата на надеждите, мечтите и социалните свързвания.

Мантра: Идва краят на турболенцията и началото на нов период в живота, изпълнен с добронамерени хора и сбъднати мечти!

 

мантри на лунното затъмнение

Скорпион

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Скорпион финализиране и активация в сферата на отговорностите, действието и съдбата.

Мантра: Време е да поема юздите в свои ръце и да покажа сила на волята!

 

мантри на лунното затъмнение

Стрелец

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Стрелец финализиране и активация в сферата на житейските уроци, пътуванията и приключенията.

Мантра: Чувствам огънят в себе си и той определя посоката!

 

мантри на лунното затъмнение

Козирог

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Козирог финализиране и активация в сферата на вътрешната сила, споделените ресурси и интимността.

Мантра: Край с вътрешната борба, време е за истинското възвисяване!

 

мантри на лунното затъмнение

Водолей

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Водолей финализиране и активация в сферата на брака, сериозните връзки и дипломацията.

Мантра: Осъзнавам какво е истинска любов и съм готов да я приема със свичките й отговорности!

 

мантри на лунното затъмнение

Риби

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Лъв ще вдъхне смелост, ще отвори сърцата и ще донесе на представителите на зодия Риби финализиране и активация в сферата на здравето, каузите и службата.

Мантра: Всички трудности и жертви си струваха!