frida.bg
Розово пълнолуние

Пълнолуние в Скорпион – всички нюанси на розовото

Едно от най-вълшебните пълнолуния и пълно-с-енергиен-потенциал космическо събитие, ще озари Земята на 29-30 април 2018г. в знака на Скорпион. За България то ще настъпи в 3:59 часа на 30 април. Няма как вече да не сте забелязали впечатляващото присъствие на Луната, която от няколко дни е ясно видима дори на още осветеното от деня небе и огрява все по-ярко нощите ни. Нейните  яркост и сила наближават своя априлски апогей. Нищо чудно да се събудим с необичайно чувство този понеделник, тъй като вече ще бъдем под влияние на Розова Луна в Скорпион.

Розово пълнолуние

Не случайно индианците са нарекли едно от пролетните пълнолуния Розова Луна. Името е аналогия с разцъфващите през Април цветове на растението Флокс, още известно като „бижуто на пролетта“. То цъфти в гамата от бледо розово до нежно лилаво и красотата му е романтична и чувствена.

Розово пълнолуние

Огледайте се и ще видите в цъфналите люляци, вистерии и божури наоколо същите омайни пролетни отенъци, вдъхновили индианските племена да нарекат това априлско пълнолуние Розова Луна.

Надали небето на 29 и 30 април ще бъде обагрено точно в розово, но въпреки това света наоколо ще добива някак все по-розов отенък.

Пълнолунието определено ще допринесе за повече страстни отенъци на сърцето и духа ни.

Слънце в Телец и Луна в Скорпион ще застанат в точна опозиция едно с друго, и ще изведат на преден план темата за духовните и материални ценности.

Заедно с двете ретроградни планети Сатурн и Плутон, това пълнолуние ще ни понесе във вихъра на дълбоките и категорични трансформации.

Розово пълнолуние

Освен пролетната магия на цветния прашец, Розовата Луна тази година ще носи и прелъстителен скорпионски чар.

Скорпионът е дълбок, тайнствен и силно еротичен знак, който перфектно се вписва в розовата гама и особено в по-дълбоките й и наситени нюанси.

Скорпионът ще внесе сила, сексуален заряд и чувственост на периода. Покровителстващ розово пълнолуние, този знак ще даде дълбочина и смисъл на цялата гама от връзки и чувства, която аранжира живота ни в момента, и ще ни подтикне към дълбоки трансформации.

Розово пълнолуние

Луната притежава силата да променя не само настроението, но и съдбите ни.

При пълнолуние енергията е трансформираща и пречистваща. Хора, стари сметки и обстоятелства ще бъдат филтрирани и разчистени.

Периодът изисква от нас да се издължим на другите и да изискаме същото от тях  за себе си.

Ситуации ще кулминират и скрити до скоро детайли ще изпъкнат пред погледа ни. Така пълната Луна ни стимулира за категорични и генерални решения.

Розово пълнолуние

Скорпионът ще внесе допълнителна трансформираща енергия и ще разчисти път за новото.

Не бива да се противопоставяме на новото, което идва в живота ни. Стремежът ни към хармония ще трябва да се съюзи с нашите способности за промяна и адаптация.

Най-силен позитивен ефект ще бъде постигнат там, където доброволно се разделим с всичко старо и ненужно.

Пълнолуние в розово

Слънцето в Телец ще подсили не само розовите вибрации на пълнолунието, но и неговото силно въздействие и чар.

Скорпио-енергия ще се комбинира с артистичността на Телеца, в чиито знак се намира сега Слънцето.

Желанието за близост ще извира директно от дълбините ни и ще се цели към сърцата на другите. Ще се наслаждаваме на любовни трепети и всякакъв род подсилена близост. Ще бъдем понесени от вихъра на чувства и усещания.

Скорпионът символизира раждането, смъртта, подсъзнанието и безусловната любов. Енергията му е концентрирана и всепоглъщаща, а в комбинация с Пълнолуние той ще ни въздейства особено силно и преди всичко на дълбоко личностно ниво.

Пълнолуние в розово

През следващата седмица ще потопим сетивата си в женствената магия на Розовата Луна.

Ще добием ясна видимост, силна устременост и дълбока загриженост. Във въздуха ще ухае на обич, флирт, на пролет, люляк и божури…

Направете така, че обстановката да бъде предразполагаща независимо дали сте сами, в компания или с някой специален за вас човек.

Използвайте енергията позитивно и се отворете за лунните лъчения.

Пълнолуние в розово

На такова пълнолуние може да ви осенят блестящи прозрения и новородени усещания,
… сплетени ръце и търсещи се пръсти,
… силни прегръдки и истинска обич…