frida.bg
април 2018

Април 2018 – Как Стрелец, Козирог, Водолей и Риби стартират новата астрологична година

По средата на месец Април сме и новата астрологична година разцъфва около нас с цвят на вишна и мирис на трева. Започваме я както винаги под знака на огъня със Слънце в зодия Овен. Поставяме важно начало в живота си пролетно пречистени, заредени с великденска енергия и готови за подвизи.

Ето как ще се подредят звездите в началото на тази астрологична година за последните четири знака от зодиака:

април 2018

СТРЕЛЕЦ‘ Април 2018

Започвате новата астрологична година с ясно съзнание относно своите социални и интимни нужди. А това е добре, защото този Април поставя точно този проблем пред вас и вие сте готови, ако не с друго, то поне с отговора си.

Динамиката ви ще се концентрира около работни и здравословни ангажименти, а ежедневните ви интеракции ще стават все по-приятни и смислени. Като цяло, месецът ще ви се отрази ведро и удовлетворително.

Марс ви дава увереност и смелост да изискате нещо повече от живота, особено в материалната сфера. Но Сатурн и Плутон го притискат и това изисква от вас да изчакате. Намирате се във фаза с код „Търпение и постоянство“. Още една причина да не се бърза до 15 април, когато Меркурий, става отново директен. Тогава постепенно ще започне да се вдига бариерата на отлаганията.

До тогава, проверявайте по няколко пъти за грешки и обмисляйте стъпките си. Не се страхувайте да отлагате, периодът до 15 април налага бавните и премерени крачки.

Около 14 април енергията около вас се освежава, появяват се неочаквани възможности и хора. Ще ви дойдат добри идеи. Използвайте момента за лична мотивация и повторен анализ. Това е супер, защото в Космоса предстои отпушване и втората половина на април е посветена на действието.

След 15 април доза енергия се отприщва не само от Меркурий, но и от нашия естествен спътник, който влиза във фаза Новолуние и дава тласък за ново начало. За вас, Стрелци новото винаги е добре дошло, така че вие сте в синхрон с новата фаза на Луната. Още повече че тя се намира във вашия побратим огнен знак на Овена. Новолунието ви дава допълнителен тласък за действие през втората половина на месец Април.

След 24 април Венера се премества в сектора на партньорства ви и животът става особено социален, забавен и приятен. Това е страхотно време за вас да привлечете правилните хора и енергия в живота си. Ще се радвате както на нови, така и на преоткрити познанства и връзки.

В края на месеца нещата се подреждат и в сектора на ресурсите ви. Марс и Плутон се заемат да оправят всичко свързано с вашите имуществени дела в материален и идеен план. Налага се разчистване от всичко ненужно в този сектор. Подредете финансите си и планирайте бюджета за бъдещето.

Пълнолунието на 29 април ще се случи в най-страстния знак на зодиака – Скорпион, който вие самите чувствате близък и притегателен. Интуицията и чувствеността ви ще се усилят и може да стигнете до неочаквани прозрения относно проблем, в който наскоро сте се задълбочили…

април 2018

КОЗИРОГ‘ Април 2018

Започнахте астрологичната година по нова пътека, Козирози и месец Април за вас преминава под знака на нуждата от промени в личния ви живот, семейството или по някакъв друг начин, който води до подобрения в домашната ви сфера.

Заедно с това, професионалната сфера е в истински разцвет и нещата се случват успоредно и динамично.

С благословията на Венера, през целия месец ще се ползвате от популярност сред приятели, партньори и романтични половинки. Животът ще изглежда розов, поне до 24 април и въпреки трудните на моменти препятствия, ще си изкарате едно страхотно начало на астрологичната година, посветено на лежерни връзки и забавления.

Вашият основен подстрекател към действие – Марс, се намира под тежката обсада на планетите Сатурн и Плутон, които му налагат спирачки. В началото на месеца ви беше трудно да се нагодите, но вече сте се адаптирали и знаете какво правите. Бъдете консервативни и с постоянство следвайте целите си, но без прибързани действия поне до 15 април, до когато Меркурий е ретрограден.

Ако се чувствате на моменти откъснати от нещо близко (дом, любими), то представете си нов начин да се наслаждавате на връзките си и ще видите как понякога отлаганията водят до повече удовлетворение в последствие.

Бъдете в крачка със събитията и не изпреварвайте късмета си! След 15 април бариерата в отношенията се вдига. До този момент вече сте набрали доста точки и активи, Идва време за действие.

В края на месеца, статусът ви като цяло ще бъде доста подсилен, а вие леко изморени или изнервени от цялата шумотевица. Пълнолунието на 29 април ще ви приближи до най-близките и това естествено ще ви дари с покоя, от който имате нужда. Тогава момента е подходящ за ознаменуване на всякакви обвързаности и партньорства.

април 2018

ВОДОЛЕЙ‘ Април 2018

Новата астрологична година започва за вас, Водолеи, по много приятен начин, който стимулира във вас порива към места и преживявания, извън обичайните ви ежедневни практики. После месец Април ви повлича във водовъртежа си. Успявате да се представите блестящо, жонглирайки между семейство и работа, интимен и социален живот, а усещането за нещо вълнуващо в бъдеще ви топли през цялия настоящ месец.

До средата на Април ще бъдете в леко принудително отстъпление. Марс, Сатурн и Меркурий съюзяват сили в това да слагат пречки по пътя ви. Ще се занимавате със стари грешки и дела, които от дълго време сте пренебрегвали. Прогрес ще има, но ви трябва търпение.

На моменти ще се чувствате доминирани, раздразнени и претоварени. Това ще ви наведе на мисълта, че имате нужда от промяна.

На 15 април Меркурий излиза от ретроградност в сектора ви на комуникации и правилната информация достига до вас. Вече можете да продължите напред и да се оставите на Космоса да ви качи отново на крилете на желанието.

Но вие не сте забравили за нуждата от промяна и Новолунието ще се постарае да затвърди вашето желание за нещо ново и вдъхновяващо. Луната започва нов цикъл точно по средата на месеца и вие сте в пълен синхрон с нейната начеваща енергия.

Започвате цикъл, в който ще се радвате на живота. Периодът е добър за семейни и приятелски срещи, за излизане, флиртуване и всякакви забавления, особено след 23 април.

Края на месецът е посветен на вътрешна борба и изкарване на скрити чувства. Внимавайте каква форма ще дадете на чувствата, които са били до сега под налягане. Нека фокусът бъде върху отпушване на парата, вместо върху акумулиране на допълнително напрежение и усложняване на ситуацията.

Пълнолунието на 29 Април в знака на Скорпион ще ви подейства пробуждащо и дори повече от това. Към вас ще се насочи силно внимание и това ще благоприятства идеално на репутацията ви.

Април 2018

РИБИ‘ Април 2018

Началото на новата астрологична година за вас, Риби, ще постави въпроси около внасяне на ред във финансовите и личните дела. Ще назрее нуждата от това да обърнете внимание на собствения си комфорт и да се отдадете на личните си потребности. Изпитвате нужда от повече сигурност в живота си и това е основна тема за вас сега, скъпи Риби.

Едновременно се обръщате и към личните си таланти, които винаги са били неизчерпаем източник на сила за вас. Един от тях се крие в общуването с другите и дори ретроградния Меркурий не може да ви отнеме таланта да общувате. Ще се радвате на нови изяви и срещи, и ще се сдобивате с нови знания и умения. Ще бъдете възнаградени за постоянството, което показвате в сферите на връзките и изкуствата.

Около средата на месеца назрява възможност да срещнете някой специален човек или да откликнете на нечий зов за помощ. Това ще ви вдъхне живот и надежда за бъдещето. Всякакви връзки, съюзи и интереси ще бъдат добри за вас в този период. Ще почувствате алтруистичен, артистичен и интелектуален подем.

През целия месец привличате точните хора. 20 април има вероятност да срещнете личност, която ще изиграе важна роля за бъдещето ви. В края на месеца ще направите своеобразен пробив, който основно ще подобри живота ви.

Концентрирайте се върху реконструкция и рециклиране в отношенията. Това е разчистваща фаза, след която ще бъдете по-силни и заобиколени само от точни хора.

Пълнолунието на 29 Април в знака на Скорпион ще ви подари блестяща идея и ще ви вдъхнови за нов проект. Прегърнете идеята и се гмурнете в бъдещето си озарени!