frida.bg
Март 2018

Как ще ни се отрази силната женска енергия на месец Март според зодията

Месец Март ще бъде пълен с подаръци и изненади от съдбата, и ще затвърди славата си на най-женския сред месеците. Март 2018 ще се отличава с изобилие от женска енергия, с две планети в ретрограден цикъл и цели две пълнолуния за още-повече женско сияние и разкош.

Март 2018

Очакваме пролетта с жажда за слънце, топлина и цветност. И надежда, че звездите ще се подредят в магическо съответствие с нашите най-съкровени женски вибрации. Очакваме новата астрологична година с новите й хоризонти… А нас какво ни очаква?

През месец Март ни чакат силни планетарни подреждания в знака на Риби, две пълнолуния точно в началото и в края на месеца, и цели две ретроградни планети. Движението на великанът Юпитер, вестоносецът Меркурий и всички сфери, подвластни на тяхната енергия ще бъдат саботирани!

Финалът на този последен за годишния астрологичен цикъл месец, също ще бъде грандиозен. Точно в последният ден на Март ще ни огрее Синя Луна в знака на Везни. Луната ще изгрее за втори път с пълна сила и ще ни донесе важно лично прозрение. Пълнолунието във Везни ще постави ребром темата за баланса в личните отношения и ще изиска финално решение, касаещо най-свидното – личния ни живот.

И въобще, никак няма да ни бъде скучно!

Ето как ще се отрази по-конкретно месец Март на всяка една от зодиите:

ОВЕН през Март 2018

Март 2018

Много силен месец, особено след 20 Март, когато Слънцето влезе във вашия знак.

Струва си да си припомните своя стара вълнуваща идея около новолунието на 17 Март, когато тя ще получи нов шанс за осъществяване.

За момента се съсредоточете върху поддържане на формата си. Радвайте се на природата и излизайте по-често.

През последната четвърт от месеца ще имате нужда от цялата си лидерска мощ и енергия, за да поведете света към новата астрологична година.

Любовта също ще бъде там и нейната енергия ще ви прави още по-силни и очарователни!

 

ТЕЛЕЦ през Март 2018

Март 2018

Телците обичат живота и няма как да не оценят пролетните вибрации в мартенския въздух.

Каквито и ядове да сте имали, Телци, идва и вашето време за разцъфване след дългата зима, прекарана сред пухкави одеяла и винени чаши. Не само природата, но и Космосът са на мнение, че зимното излежаване трябва да приключи СЕГА.

Е, може да не е точно веднага. Ще имате време да си вземете душ и да се телепортирате от пижамения си зимен образ в някой по-лекомислен и закачлив вариант на своето Аз. Но нямате много време, защото новолунието в знака на Риби по средата на месеца (17 Март) ви иска на линия. Това е вашето време да откриете сезона и да възродите мотивацията си за социални контакти, излизания и срещи…

Пълнолунието в началото на месеца ви настройва творчески и това е добра терапия за вас. Не спирайте със съзидателната дейност докато все още имате време за нея. Чака ви „натоварен“ месец с интересни срещи от по-широко и по-лично естество.

Молим за още малко търпение, вашият личен подарък за месеца на жената ще дойде чак в самия край на Март, но изненадата ще си заслужава чакането! Венера – вашата планета на красотата и любовното щастие лично ви я поднесе като й дойде времето!

 

БЛИЗНАЦИ през Март 2018

Март 2018

Началото на месеца за всички ни е повече или по-малко домошарско и Близнаците не правят изключение. Няма лошо човек да се откъсне за малко от всеобщата драма навън…

Използвайте началото на месец Март да обмислите добре следващите си ходове, защото заедно с новолунието на 17 Март за вас се задават много добри шансове в професионалната сфера.

Готови ли сте за нещо голямо, свързано с кариерата? Е, подгответе се докато около вас е все още спокойно, защото към вас се е запътило нещо голямо..

След 22 Март внимавайте върху какво си слагате подписа – Меркурий става ретрограден, а вие сте разкъсани между хилядите важни дела, документи и личното си приповдигнато настроение.

Краят на месеца посветете на близки и любими хора. Синята Луна в зодия Везни ще бъде подходяща за оттегляне от всеобщата суета и за инвестиране директно в личния си живот, без посредници.

 

РАК през Март 2018

Март 2018

Раците започват месеца с лекота и приятни мигове с нов вид усещания. Вдишали са достатъчно дълбоко от силните вибрации на пълнолунието в Дева и можат и са заредили достатъчно батерията чак до края на месеца. Въоръжени са с чисто нови криле и блажена усмивка.

Новолунието В риби на 17 Март ще внесе допълнителна магия във вашите лични и социални отношения, Раци.

Важно е да намерите време за свързване с вътрешното си аз, защото то е вашата котва. Негов важен компонент е вродената ви креативност, така че не забравяйте да й се посвещавате по-често.

29 Март може да ви поднесе изненада от противоречив характер, но нищо не е загубено ако сте научили добре урока си!

С пълнолунието на 31 Март спокойно можете да вдигнете парти и да отпразнувате края на дългата зима.

 

ЛЪВ през Март 2018

Март 2018

Не се паникьосвайте от финансови главоболия в началото на месеца. От пълнолунието е – Девата е строг и критичен господар, а и вие имате малко нужда да се поспрете с бохемството.

Новолунието на 17 Март ще ви докара повече ангажименти, отколкото можете да поемете. Не се страхувайте да откажете ако нямате ресурс да изпълните обещанията си.

С влизането на Слънце в огнената сфера на зодия Овен, ще наберете дързост и увереност. Това е момент за потапяне в ангажиментите и да отдадаване на работата с удоволствие.

Бляскавият лунен финал на месеца ще ви донесе поводи за социализация, но бъдете нащрек за проявления от страна на ретроградния Меркурий. Терена може да се окаже миниран…

 

ДЕВА през Март 2018

Март 2018

Март започва с пълнолуние в знака на Дева и този факт ще се отрази ободряващо на всички представители на зодията. Следвайте смело плана си и успехът ще бъде с вас!

Новолунието по средата на месеца ще ви се отрази романтично. Обвързаните ще изпитат много специални мигове, а търсещите любов имат шанса да я намерят сред най-неочаквани места и хора.

Ретроградният Меркурий може да провали малко плановете ви след 22 Март, но ако сте подготвени, нещата лесно могат да бъдат поправени.

Пълнолунието във Везни носи на Девите финансови победи в края на месеца, но само ако вложат необходимите усилия и предварително проучване.

 

ВЕЗНИ през Март 2018

Март 2018

Разчистване на дома от излишни предмети и натрупала се нечиста енергия ще помогне много на Везните да приключат старата астрологична година и да постигнат баланса лично за себе си заедно с пролетното равноденствие. А когато Везните се чувстват добре, всички около тях са щастливи!

Новолунието в Риби на 17 Март ще разреши някои здравни казуси, така че, Везни – ще се чувствате окрилени и подсилени с оптимизъм!

В края на месеца бъдете отворени за любовта в различните й форми, защото купидонови изненади ще дебнат отвсякъде.

Пълнолунието на 31 Март е истински подарък от съдбата за Везните. Всичко, което си пожелаят в този ден ще им се сбъдне!

 

СКОРПИОН през Март 2018

МАрт 2018

За добро или лошо, първото пълнолуние на месеца насочи прожектора си директно към вас, Скорпиони. Въпреки първоначалното си стъписване, ще съумеете да излезете печеливши и с достойнство от създалото се положение.

Около 5 Март ще ви споходят интересни идеи, които не бива да игнорирате. Захванете се сериозно поне с една от тях!

Новолунието ще ви настрои свръх-чувствително и медитативно. Опитайте се да запомните или да запишете сънищата си и оползотворете дните около 17 Март сред природата.

Синята Луна на 31 Март ще приключи по плавен и красив начин месеца за Скорпионите. Прекарайте последните мигове от най-женския месец в приятна интимна компания или соло, за да им се насладите максимално и да оставите късче от тях в спомените си.

 

СТРЕЛЕЦ през Март 2018

Март 2018

Началото на месеца окуражава Стрелците да поемат нещата в свои ръце. Едни раздават съвети, други се превъплъщават в лидери и всички Стрелци са на почит около пълнолунието в знака на Дева.

8 Март ще се презентира под формата предизвикателство за Стрелците, но причината ще бъде не само в ретроградния курс на Юпитер. Стрелците ще трябва да осъзнаят, че понякога се изисква повече смелост да оставиш нещо да си отиде, отколкото да поддържаш насила живот в нещо безвъзвратно отминало.

Новолуние в Риби на 17 Март ще вкара Стрелците в поредно приключение на сърцето или ще ги направи за няколко дни доброволни отшелници.

Всички предизвикателства на пълнолунието в края на месеца ще бъдат посрещнати със самоувереност и изобретателност от страна на Стрелците. Нали така, Стрелци!

 

КОЗИРОГ през Март 2018

Март 2018

Пълнолунието в началото на месеца ви подтикна към щедрост, за която рано или късно ще бъдете възнаградени, Козирози!

Средата на месеца идва с леки недоразумения, но колкото по-малко се изказвате по въпроса, толкова по-добре ще защитите се бе си и истината!

Малко след това, Новолунието ще вкара свежест и благодат в живота ви. Дишайте дълбоко и спокойно и се пуснете по течението, наслаждавайки се.

Синята Луна в знака на Везни е края на Март ще хвърли светлина върху професионалните ви изяви и те ще бъдат оценени подобаващо!

 

ВОДОЛЕЙ през Март 2018

Март 2018

Началото на месеца ще бъде земетръсно за Водолеите, но повечето от тях разчитат на солиден фундамент и трудно могат да бъдат разтърсени. Ще се справят и този път!

Новолунието на 17 Март ще наложи дългосрочно планиране по отношение на целите и финансите в бъдеще.

На 28 Март се отваря прекрасна възможност за любовно преживяване под знака на Венера. То ще добие скоро романтична развръзка под лъчите на пълнолунието, очаквано на 31 Март.

С такова красиво начало ще настъпи пролетта в живота на Водолеите.

 

РИБИ през Март 2018

Март 2018

Рибите ще са готови да бъдат понесени във вихъра на романтиката и страстта още с пълнолунието в началото на месец Март. И така ще я карат до края – флиртуващи и влюбени.

Тази нова перспектива ще преобърне живота на Рибите и ще го обагри в розово. Всякакви проблеми и неудобства ще потънат в розовия облак над главите им, а атмосферата около тях ще бъде заразително хармонична.

Любовта прави чудеса във и около нас, особено по пълнолуние. Пълната Луна в знака на Везни ще направи чудеса за Рибите и те ще посрещнат Пролетта в истински романтична обстановка.