frida.bg
Предизвикателствата на Стрелеца

Готови ли сте за предизвикателството на Стрелеца?

Слънцето навлезе в знака на Стрелеца – последният подвижен и динамичен знак на зодиака за този годишен цикъл.  Небесата отново ще срещнат земята, мекотата ще се слее със силата, светлината ще започне да примигва, есента ще премине в зима, младостта ще прелее в зрялост… Дори и да не сме родени под изгряващия знак на Стрелеца, той ще разведри обстановката и ще внесе позитивен ентусиазъм след трудния преход от топлата лятна мараня към вкочаняващите мъглявини на есента в живота ни. Стрелецът ще успее да раздвижи и най-стегнатите между нас.

Индиана Джоунс

В периода между 22 Ноември и 21 Декември енергията на Стрелеца ще обладае всички ни с убедителна лекота, флиртуващ поглед,  авантюристичен дух и страст към истината.

Подобно Индиана Джоунс, Стрелецът ще се прицели в самото ядро на злото и ще спечели сърцето на главната героиня.

Стрелецът се цели надалеч и нависоко, а мечтите му стигат отвъд границите на възможното. Трудно ще избегнете целия екшън около него и няма как да не оцените чара и хапливото му чувство за хумор.

Той мести планини с детски ентусиазъм, съчетавайки  воля с фантазия.

Индиана Джоунс и храмът на обречените

Стрелецът е дете на Юпитер и следва юпитеровата космическа мисия – да бъде блестящ, изключителен и неудъжим независимо от всичко.

Някой веднъж казал, че всичко хубаво на този свят е синьо. Като мечтите, вдъхновени от синевата на небето, като тюркоазените дълбини на Океана, като скъпоценният дух на свободата.  В нюансите на синьото е обагрен и цветът на Стрелеца – този безстрашен, авантюристичен и свободолюбив Кентавър сред знаците на зодиака.

Стрелецът е полу-човек полу-кон, въоръжен с лък, стрели, интелект, харизма и силна мотивация. На пръв поглед той е позитивен и благ, но също толкова изненадващ и решителен. Още не сте си довършили изречението, а той вече ви е замаял с няколко заковаващи реплики и е отпрашил към следващото приключение.

Индиана Джоунс и храмът на обречените

Не се опитвайте да настигнете , обяздите или ограничите Стрелеца– той взима мигновени решения и се носи на крилете на свободата.

Стрелецът обожава приключенията, но той не е просто авантюрист, а учен-изследовател-колекционер на преживявания.

Стрелецът не понася ограниченията, но това не му пречи да изисква от другите. Прави го обосновато, открито и с готовност за пазарене. Има склонност да изпада в поучителност и морализиране.

От материала на Стрелеца се получават едни от най-добрите адвокати, учители, писатели, търговци и рекламисти.

Индиана Джоунс

Стрелецът е орисан с късмет и блясък от Юпитер.

Стрелецът е подвластен на гигантът на Слънчевата ни система – Юпитер. Това прави неговата природа въздесъща, притегателна и отворена. Стрелецът борави с остър ум, зорко око и бързи движения. Неговият поглед е детайлен и критичен.

Стрелецът обича отворените пространства, нощуването под звездите и рисковите операции. И като един истински Индиана Джоунс, той се впуска след предизвикателствата геройски и винаги  готов да остроумничи.

Индиана Джоунс

На прага на зимата, животът отново ще закипи с огнената енергия на Стрелеца

Енергията на Стрелеца ще се прояви с мигове на просветление, шансове за пътувания и нови поводи за търсене на истината. Любознателността и любопитството му ще ни направят гладни да разширим хоризонта си. Ще търсим уроците на Съдбата и смисълът на съществуването.

Огнената стихия на Стрелеца ще ни зарази с възторжена нагласа към живота. Светът отново ще стане арена за екшън.

Индиана Джоунс

Стрелецът и неговите предизвикателства

Стрелецът ще ни настрои философски и ще се опита да ни доближи до вселенския разум. Но огнената му енергия няма да се ограничи с интелектуално и духовно просветление. Стрелецът ще ни подтикне към действие.

Той няма да ни остави на мира докато не стигнем до края, защото духът му трудно се усмирява, а стрелите му никога не пропускат целта. И в това е голямото му предизвикателство.

Под въздействие на огнената енергия в ефира сме склонни на крайности. Ще трябва да преценим реално силите си и да избягваме залъци, които не можем да преглътнем.

Индиана Джоунс

За разлика от кардиналните и фиксираните зодии, Стрелецът е подвижен знак, който се отличава с променливост, непостоянство и лесна приспособимост.

Като подживен знак, Стрелецът се появява в моменти на трансформации, както е при смяната на сезоните. Това го прави адаптивен като хамелеон, принуден да сменя краски според обстоятелствата и средата.

Стрелецът се чувства удобно с непостоянната си природа, защото държи на свободата. Неговата обвързаност към неща и хора винаги e добре премерена. При загуба той страда като всички, но свежият полъх на промяната бързо го вдъхновява да продължи напред. Освен свобода, това му дава обективна гледна точка и го прави добър арбитър. Неговото критично мнение служи да редактира всички останали.

Индиана Джоунс

Изображения: кадри от филма „Индиана Джоунс и храмът на обречените““ (1984) и „Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход“(1989); реж. Стивън Спилбърг

Настройте се на позитивна вълна и преценете правилно ситуацията през настъпващият период, подвластен на Стрелеца. Спомнете си за всички онези забележителни хора от личната си биография и световната сцена, родени под знака на Стрелеца. Всеки от тях може да ни подскаже с нещо от себе си как най-правилно да се впишем в настоящия космически сценарий.

Нострадамус

Мишел дьо Нострадамус, роден на 14 декември 1503г. във Франция

Бетховен

Лудвиг бан Бетховен, роден на 16 декември 1770г. в Курфюрство Кьолн

Джейн Остин

Джейн Остийн, родена на 16 декември 1775г. във Великобритания

Марк Твен

Марк Твен, роден на 30 ноември 1835г. във Флорида, САЩ

Артър Кларк

Артър Кларк, роден на 16 декември 1917г. в Северна Ирландия

Ноам Чомски

Аврам Ноам Чомски, роден на 7 декември 1928г. в Пенсилвания, САЩ

Уди Алън

Уди Алън, роден на 1 декември 1935г. в Ню Йорк

Брус Лий

Брус Лий, роден на 27 ноември 1940г. в Сан Франциско, САЩ

Ози Озбърн

Ози Озбърн, роден на 3 декември 1948г. във Великобритания

Джейми Лий Къртис

Джейми Лий Къртис, родена на 22 ноември 1958г. в Лос Анжелис, САЩ

Джулиан Мур

Джулиан Мур, родена на 3 декември 1960 г. в С. Каролина, САЩ

Брад Пит

Брад Пит, роден на 18 декември 1963г. в Шоуни, САЩ

Бен Стилър

Бен Стилър, роден на 30 ноември 1965г. в Ню Йорк

Източник: Masha&TheMagic