frida.bg
огърлица

По-привлекателна и секси с няколко лесни стъпки!

Когато се чувстваш добре в собствената си кожа това автоматично те прави много по-привлекателна в очите на околните. Не че това е най-важното. Далеч съм от идеята, че трябва да правиш каквото и да е, за да се харесаш на някой друг. Напротив, искам да ти покажа няколко лесни начина, чрез които да бъдеш себе си по най-искрения и автентичен начин, и в същото време да ставаш все по-привлекателна и секси за околните. Когато се обичаш си много приятна компания, а отношенията с теб стават лесни. Вече не си губиш времето да се съмняваш в собствената си стойност, което у околните предизвиква единствено подозрителност, и естествено съмнения. Харесвай се, не го мисли много и …

Не се взимай на сериозно

Никой не е перфектен, нито е нужно да бъде. Дори напротив, когато започнеш да приемаш себе си със своите не толкова съвършени страни, както и с онези, които на моменти изглеждат откровено глупави (всеки ги има!) започваш да привличаш много повече хора към себе си. Така изглеждаш спонтанен и с чувство за хумор. Има една особена интимност в това да можеш да бъдеш отворен към другите, приемайки себе си, защото по този начин изпращаш посланието, че приемаш и тях по същия начин.

Грижи се за себе си

Хората, които се грижат за себе си са много по-привлекателни в очите на другите. Това е така, защото когато един човек полага нужните грижи за себе си той няма как да бъде възприет като „нуждаещ се“. Да бъдеш такъв, признайте си, далеч не е привлекателно. Ние искаме да общуваме с хора, стъпили здраво на краката си. Такива,  които ценят себе си достатъчно, че да полагат грижи за своето здраве, хранене, почивка, външен вид и най-вече развитие. Емоционалното ни състояние също е отговорност на всеки един от нас и когато полагаме грижи за собствените си емоции, вместо да „изискваме” това от другите, се превръщаме в една наистина приятна компания.

Живей своя живот

Да живееш своя живот на пръв поглед изглежда като пълно клише. Но помислете, има толкова много хора, които са оплетени в грижи за другите, отговорности и задачи, които тотално ги блокират. И те не живеят своя живот. Не работят това, което е на сърцето им. Не прекарват дори свободното си време по начина, който би ги направил щастливи. Това изсмуква напълно и малкото им останала енергия. Да живееш живота си така, както го чувстваш ще те направи изпълнена с енергия, енергична, мотивирана и … по-привлекателна.

Ще постигаш целите си с лекота. Ще излъчваш тази лекота и ще заразяваш хората около себе си с безмълвното позволение да живеят живота си точно, както го усещат. На някакво ниво това не е било позволено на много от нас. Като малки деца е трябвало да спазваме правила, да бъдем послушни и т.н. Но дори сега все още не усещаме тази свобода да живеем така, както го чувстваме. Макар привидно да притежаваме цялата свобода на света. Имаме нужда от позволението ДА БЪДЕМ.

Е, получавате го! Бъдете това, което искате и привличайте, това което е точно за вас!

Снимки: pixabay.com