frida.bg

Това са петте зодии, които имат най-високо либидо

Шансът за успешен сексуален живот е в значителна степен определен от вродените характеристики и пламенния темперамент. Обаче, само пет знака от зодиака са благословени с истински страстен характер, който може да изненада всеки в леглото.

Телец

Телецът е голям почитател на любовните игри и докосванията, което обуславя високото му либидо. Без значение дали става дума за трайна връзка или случайно запознанство, той може да се наслаждава на любовта часове наред. За Телеца, сексът е наситен със сетивност, като интимността с него винаги е придружена от целувки, нежни докосвания и романтика.

Лъв

Тези зодиакални представители са отворени, смели и готови да флиртуват, което ги прави изключително желани любовни партньори. Трудно е да им устоиш, тъй като техният обаятелен стил им помага не само да възбуждат своите партньори, но и да овладеят ситуацията. Техните страсти към живота и любовта допълнително подхранват тяхното либидо, което прави интимните им моменти още по-страстни. Освен това, те са много креативни в спалнята и винаги се радват на необикновени преживявания. Така че, никак не може да се опишат като скучни в леглото!

Скорпион

Изключително привлекателна е тяхната настойчивост. Те са единственият зодиакален знак, който умее да преобразува „агресивното“ поведение в спалнята в своя полза. Имат невероятно силни сексуални инстинкти. Кредото на живота им е да опитат всичко, като включва и сексуални близости, които да ги доведат до пълно удовлетворение. Страстта на Скорпиона в леглото не изгасва през нощта, а партньорът им знае, че никога няма да бъде разочарован. Сред зодиите те са известни с високото си либидо.

Стрелец

Най-важното нещо във връзката със Стрелецът е забавлението, което го прави много привлекателен човек. Неговата енергия привлича хората, защото всеки иска да се включи в неговите жизнерадостни „вибрации“. В спалнята Стрелците поемат инициативата и винаги се стремят към нови приключения. Техните мощни сексуални инстинкти позволяват да се наслаждават на любов цяла нощ, и за техния партньор това изживяване със сигурност ще остане незабравимо.

Водолей

Тяхната общителност привлича останалите и способността им да се свързват с различни хора ги прави още по-интригуващи. Независимо дали става дума за дългосрочна или случайна връзка, сексът с Водолей е необичайно приключение. Винаги търсят начини да освежат своя интимен живот, включително различни игри, а високото им либидо не позволява на партньорите им да скучаят с тях.