frida.bg
секс

Какви жени предпочитат наистина мъжете в леглото?

Със сигурност, дори и най-привлекателните жени имат своите собствени загрижености относно външния си вид. Понякога ние, дамите, склонни сме да мислим, че когато става дума за секс и привличане, това, което най-вече завладява мъжете, е предимно визуалната страна. Но дали действително е така? В следващите абзаци ще разгледаме какъв тип жени са предпочитани от мъжете в интимната област. Ето и някои от техните предпочитания:

Мъжете се влудяват по уверените жени

Това наистина привлича мъжете! Когато една жена знае коя е, какво иска и как да постигне целите си във всички сфери на живота си, включително и в сексуалния план… това наистина ги възбужда и ги подтиква да я желаят. Ако разгледате снимки от червения килим, ще забележите точно това – независимо от външния вид, всяка публична личност излъчва увереност и именно тази самоувереност я прави неустоима. Ако обаче липсва такава увереност, може да се представите като такава. Стоящи пред огледалото, се приемете и се харесайте точно такива, каквито сте. Вие нямате недостатъци, а уникалните ви черти го подчертават!

Съблазнителки

Не бързайте, докато се събличате и обличате. Вместо това, трансформирайте този обичаен процес в едно провокативно представление! Ако прибавите подходяща музика, може да го направите още по-привлекателно. Мъжете наистина обичат да наблюдават, затова няма нужда да се почувствате срамежливо или стеснително. Разрешете му да ви наблюдава, дори когато се докосвате. Ако искате да придадете още по-голям интерес към сексуалния опит, можете да поставите голямо огледало пред леглото си.

Спонтанните жени

Допуснете, че сте една от тези двойки, които предпочитат интимния момент през вечерта. Защо да не прекъснете малко обичайната рутина и да го изненадате със сексапилно предложение на сутринта? Тази неочакваност определено ще го довърши и той ще оцени вашата спонтанност. Изберете и момент, който е извън обичайната програма, като например преди детето да се върне от училище. Това ще подпали страстта между вас двамата още повече.