frida.bg

Бляскава лятна премиера на най-новия модел на устройството glo™ HYPER X2 AIR

На изискано вечерно парти в столицата, стотици гости се потопиха в света на иновативната технология за нагряване

Само няколко месеца от стъпването на устройството glo™ у нас, от БАТ България представиха с бляскава лятна премиера и най-новата версия на иновативната технология за нагряване – glo™ HYPER X2 AIR. Специалното събитие уважиха стотици гости, сред които представители на бизнеса, медиите, както и много популярни лица. Всички те успяха да се докоснат до света на glo™, откроен с много емоции и стилни аудио и визуални изпълнения. Водещи на специалното събитие бяха Деляна Маринова – Джуджи и Герасим Георгиев – Геро.

glo™ HYPER X2 AIR е с премиум визия, със стилен алуминиев корпус и представлява най-лекото glo™ досега. Пълнолетните български потребители вече могат да избират между седем нови цвята с метален нюанс и елегантен дизайн на продукта. Устройството glo™ HYPER X2 AIR предлага усъвършенствана технология за индукционно нагряване на тютюн в компактен корпус, с 25% е по-леко от сегашния модел, и е с още по-удобен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване („Boost“), индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм на отваряне, и може да се ползва до двадесет сесии с едно зареждане на батерията.

„България e част от пазарите по света, където пълнолетните потребители имат достъп до широката гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето*, предлагани от БАТ. Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER X2 AIR у нас затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като изгради A Better Tomorrow™“, заяви по време на премиерното събитие Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ Бългалия.

От компанията допълват, че glo™ е преминало хиляди часове тестове и е подкрепено от солидни научни изследвания. Едногодишното клинично проучване, което БАТ проведе за оценка на въздействието, показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo™, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които продължават да пушат. Резултатите от това проучване предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo™ като продукт с намален риск*. Повече за проучването може да прочетете тук.

glo™ HYPER X2 AIR вече се предлага в търговската мрежа в страната с тютюневи стикове за glo™ под утвърдената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите са налични и в повечето големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на www.myglo.bg

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.