frida.bg

Сигурните знаци, че раздялата е правилно решение

За добро или за лошо, понякога се налага да се разделим с човека до себе си. Когато нещата не вървят или са безвъзвратно спрели, в общ интерес е да не си губим времете взаимно. По-добре е да вземем трудно, но правилно решение да разделим пътищата си.

Но какви за знаците, че сме взели правилното решение, скъсвайки с приятеля или съпруга си? В началото може би не забелязваме тези сигнали, но с времето те стават все по-очевидни за всички.

Имате чувството, че отново отделяте време за себе си

Ако досега сте били в токсична връзка с нарцис, много е вероятно да сте забравили какво означава да се грижиш за себе си и да правиш нещата, които обичаш. Сега обаче именно тази възможност се отваря пред вас.

Липсва ви да сте във връзка, но не и с онзи човек

Това е показателно – искате да сте във връзка и ви харесва това усещане, но не и с „онзи“ човек. Надали ви трябват допълнителни доказателства, че той не е бил правилният за вас.

Дълбоко в себе си знаете, че всичко е за ваше добро

Женската интуиция може да бъде изключително силна, а често в такива ситуации тя ни подсказва, че не сме сбъркали. Ако усещате, че интуицията ви говори, че сте взели правилното решение, то най-вероятно това е именно така. Можете да сте единствено горди от себе си!

Болката намалява и все по-малко мислите за него

Това е сигурен знак, че вървите към „лечение“ след преживяната раздяла. Да, в началото ви беше трудно, но с времето всичко си идва по местата, а мислите за бившия започват да избледняват.

Започвате да се вслушвате в приятелите си

Колко пъти вашите близки приятели ви казваха, че той не е правилният човек за вас? Тогава обаче любовта ви заслепяваше и не искахте да чуете. Сега нещата са различни. Вече можете да погледнете към миналото с трезви очи и да видите, че всъщност те са били прави.