frida.bg
изневяра

Признаците, че той може би ти изневерява

Няма определени признаци, които един мъж, който изневерява, задължително ще прояви. Някои мъже могат да бъдат много внимателни, за да скрият своите действия, докато други могат да показват явни симптоми на нелоялност.

Въпреки това, има някои общи признаци, които може да подсказват, че мъжът може да изневерява на жена си. Някои от тези признаци могат да включват:

Постоянно изоставяне на дома – ако мъжът често започва да прекарва повече време извън дома, без да има ясна причина, това може да бъде знак за нелоялност. Дали пък няма причина той да не иска да бъде в компанията ви?

Смяна на поведението – ако мъжът започне да се държи по-нервно, да става по-затворен и да се дистанцира от жена си, това може да бъде признак за проблем във връзката. И че той просто не желае да общува с жена си, по една или друга причина.

Телефонни повиквания и съобщения – ако мъжът постоянно получава телефонни повиквания и съобщения, които изглеждат скрити, това може да бъде знак за това, че той има връзка с някой друг.

Дали пък той си няма друга?

Непознати държавни номера на телефона – ако мъжът започне да получава телефонни повиквания от непознати номера на телефона, може да има причина да се запитате дали изневерява. Това е основателен въпрос.

Промяна на външния вид – ако мъжът започне да се грижи повече за външния си вид и начинът му на обличане, може да се дължи на това, че той иска да направи впечатление на някого друг.

По-малко сексуално желание – ако мъжът започне да проявява по-малко интерес към сексуалната ви връзка, може да има проблем във връзката, който трябва да се разгледа.

Тези признаци не означават задължително, че мъжът изневерява, но могат да бъдат своеобразен знак за това. Ако усетите нещо подобно, струва си да си помислите по този въпрос и дали не е време да проведете един честен и открит разговор с половинката си.