frida.bg

„Усещане за любов“ – eдин от най-нежните, романтични, красиви и поетични театрални проекти в България ще ви омагьоса на 27-и юли в Парк-театър „Борисова градина“

Живеем в тежки времена, но и във времена на надежда. Надеждата може да дойде само от едно място – от изкуството! От нежната поезия, от пречистващия душата ни театър, от красотата на музиката. Само благодарение на душевността си ще открием пътя към светлината, която ще изведе духа ни отвъд мрака, в който сме потънали.

На 27-и юли от 21:00 ч. в Парк-театър „Борисова градина“ ще имате възможност да се докоснете до един различен, емоционален, изпълнен с любов и отдаденост спектакъл – „Усещане за любов“! На сцената ще ви очакват страхотните Бойка Велкова и Ивайло Захариев, които са ви организирали среща с най-великите поети, писатели, композитори и художници в историята на Европа. Наострете сетивата си, защото ви очаква романтичен, ефирен, нежен и чувствен танц с легенди и великани от европейските музика, танц, поезия и театър като Шекспир, Тенеси Уилямс, Реноар, Гогол, Петрарка, Робърт Бърнс, Микеланджело, Бокачо, Емили Дикинсън, Пикасо, Рилке, Верди, Лорка, Шопен и много, много други обичани от столетия артисти.

Автор на музиката към спектакъла е изключителния Теодосий Спасов. Български музикант, за който всички казани думи биха били недостатъчни. Неговата способност да създава светове със своята музика е неописуема и безкрайна. Влюбени сме в начина, по който успява с няколко ноти да ни изпрати на далечно пътуване във времето и пространството. Пътуване в света на красивото!

Зрителите на спектакъла „Усещане за любов“ на 27-и юли от 21:00 ч. в Парк-театър „Борисова градина“ ще се насладят на едно любовно писмо към изкуството, към неговата вечност, към силата на живота, към самата любов, която съумява да излезе победител, независимо рано или късно. А това е красива мисъл, която можем да открием във вековете изкуство и култура, които ще бъдат представени от носещите толкова красота, любов и положителна и нежна енергия Бойка Велкова и Ивайло Захариев.

Не пропускайте „Усещане за любов“ на 27-и юли от 21:00 ч. в Парк-театър „Борисова градина“!