frida.bg

Най-гледаният български стенд-ъп спектакъл за 2019 и 2020 година – „Добрата, лошата и Красимира“ ще разсмива зрителите в Парк-театър „Борисова градина“ на 13-и юли от 21:00 ч.

Едва ли съществува по-специфичен сценичен формат от стенд-ъп събитията. Само си представете – заставате пред няколко хиляди души, които очакват от Вас да ги разсмивате в продължение на 2 часа! Дали ще им е смешно? Дали няма това да са двата най-дълги часа в историята на човешката цивилизация? Колко много неща биха могли да се объркат?! По принцип безброй, но по отношение на „Добрата, лошата и Красимира“ рискове не съществуват. Всички успешни представления, препълнени зали, смехът на хиляди хора, светлината в очите ми, когато си тръгват от спектакъла са най-доброто доказателство за огромната енергия, която това събитие създава. Трите прекрасни дами, които стоят зад този изключителен проект са Оля Малинова, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова и вече многократно доказаха, че техният спектакъл е искрен, откровен, честен с публиката и много, много, ама много забавен.

Оля, Елисавета и Красимира не са нито професионални актриси, нито имат претенции да бъдат. Те обаче са много други неща – забавни, прями, смели и убедени, че имат какво да кажат и още по-важното – убедени са, че на зрителите им пука какво ще кажат за „нещата от живота“, преминавайки през безброй лични и авторски написани истории. Убедени сме, че ще откриете себе си в много от тези истории. Те не са сърцераздирателни, романтични, замечтани истории от вселената на „перфектната жена от книгите“, а истински истории, които се случват на истински жени в истинския живот. Именно тази дума описва перфектно спектакъла „Добрата, лошата и Красимира“ – истински.

„Добрата, лошата и Красимира“ ще ви разкажат колкото за себе си, толкова и за вас самите. За всички онези теми, проблеми и въпроси, които обсъждаме тайно – понякога само със себе си, понякога под сурдинка с близки приятели, често анонимно в интернет. Оля, Елисавета и Красимира говорят за всичко това на сцената – без ограничения, без задръжки, без самоцензура и със захвърлени обществени очаквания как трябва или не трябва да се държи една жена. Тя трябва да се държи само по един начин – както желае.