frida.bg
смърт край нил

Вижте дебютен трейлър на „Смърт край Нил“ по Агата Кристи (ВИДЕО)

„Смърт край Нил“ е още един от романите на великата Агата Кристи, който ще се сдобие с нова екранизация в киното. Лентата очакваме на голям екран през месец октомври, а вече можем да видим и първи трейлър на предстоящия филм.

Режисьор на „Смърт край Нил“ е Кенет Брана, който ще бъде и в главната роля на прочутия детектив Еркюл Поаро. Сценарист на филма е Майкъл Грийн, чиято задача е да адаптира книгата на Кристи в кино вариант. Освен режисьора Кенет Брана, в ролите ще видим още имена като Гал Гадот, Арми Хамър, Роуз Лесли, Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Том Бейтман, Летиша Райт и други.

А ето и дългоочаквания дебютен трейлър на „Смърт край Нил“, който ще ни потопи в една първокачествена мистерия:

„Смърт край Нил“ е безспорно един от най-известните романи на майсторската на мистериите Агата Кристи. Книгата е издадена за първи път през 1937 година и е част от вълнуващата поредица за подвизите на детектива с безпогрешни инстинкти Еркюл Поаро.

Филмът ще ни насочи към египетско приключение, което се превръща от авантюристично изживяване в мистерия за разкриване на безскрупулен убиец. Млада влюбена двойка поема на меден месец, ала пътешествието по водите на река Нил ще се окаже ужасяващ кошмар за пътниците на кораба. Ще видим не само още една от историите на Еркюл Поаро, но и приказка за обсебваща любов и последиците от нея. Както винаги се случва в романите на Агата Кристи, ще има и неочаквани обрати, а публиката ще бъде в напрежение до самия край.

Дори и вече да сте чели романа на Агата Кристи, струва си да проследите историята и в нейния кино вариант. А тези, които не познават сюжета, със сигурност ще се чудят до самия край – кой е убиецът в „Смърт край Нил“? Ще можете ли да разгадаете мистерията? Предизвикваме ви да опитате да го направите, когато филмът се качи на голям екран през октомври.