frida.bg

Потвърдиха премиерните дати на новия „Бонд“

Новият филм за Джеймс Бонд, носещ името „Смъртта може да почака“, се сдоби за пореден път с нови премиерни дати за Великобритания и САЩ.

За втори път тази година премиерата на лентата бе променена. По оригинални планове филмът трябваше да бъде на кино екран през април, но пандемията от коронавирус наложи изместването му за 25 ноември. Сега обаче настъпи нова рокада в това отношение, а благодарение на официалния акаунт на агент 007 в Twitter, имаме и новите премиерни дати – 12 ноември за Великобритания и 20 ноември за САЩ.

„Смъртта може да почака“ е 25-ият филм за Джеймс Бонд, като лентата се очаква с интерес и по друга причина – това ще бъде последният път, в който британският актьор Даниел Крейг ще бъде в ролята на 007. Преди години Крейг пое щафетата от Пиърс Броснън и направи няколко силни роли, но сега и той реши, че е време да се оттегли.

Все още няма официално избран актьор за наследник на Даниел Крейг като Джеймс Бонд. Споменават се имена като Ричард Мадън и Идрис Елба, но поне на този етап, продуцентите на франчайза не издават каквото и да е в тази посока.

„Смъртта може да почака“ ще бъде режисиран от американеца Кари Фукунага, който замени напусналия проекта Дани Бойл. Освен Даниел Крейг, в ролите ще видим още имена като носителя на „Оскар“ Рами Малек, Лашана Линч, Бен Уишоу, Кристоф Валц, Джефри Райт, Наоми Харис и други.

Историята на новия филм разказва за биологичния терорист Сафин (Рами Малек), който застрашава съществуването на света по начин, по който го познаваме. Продуцентът на „Бонд“ Барбара Броколи определи персонажа на Малек като един от най-добрите злодеи в „Бонд“ филм, които сме виждали. Познавайки качествата на Рами Малек, определено нямаме търпение да го видим.