frida.bg
сексапил

6 секси съвета, които ще преобразят излъчването ви на първа среща

Как да преобразим излъчването си, за да излъчваме повече самоувереност, харизма и сексапил? Е, събрахме най-добрите съвети, за да ви помогнем да изглеждате феноменално още на следващата ви среща с желания мъж. Бонус – тези съвети са лесни за изпълнение и са напълно безплатни!

Усмихвайте се

Усмивката при жената  е мощно средство за привличане както на желания мъж, така и на желаните възможности. Когато се усмихваме изпращаме послание, че се чувстваме уверени и щастливи. А това е едно от най-привлекателните качества у всяка жена, според голяма част от мъжкия пол.

Смейте се на шегите му

Мъжете смятат за безкрайно секси, когато жената, която желаят се смее на шегите им. За тях това е знак, че са на една вълна и ще могат да се забавляват заедно.

Не прекалявайте с грима

Едно от най-отблъскващите неща, според мъжете е, когато жената прекалява с грима. Проява на увереност в себе си е да подчертаваме лицето си, без да прекаляваме с грима.

Носете червен цвят

Според мъжете, червеният цвят носи директни асоциации с качества като страст, горещина, сексуалност, разкрепостеност, приключения. Облечете нещо в червено – топ или рокля, или сложете червено червило или лак за нокти, за да преобразите моментално външния си вид в супер секси!

Покажете формите си

Един директен начин да повишите своя сексапил е да покажете формите си. Няма значение дали смятате, че имате „перфектно тяло“. Мъжете обичат женствени извивки, но най-вече – жени, които не се притесняват да ги показват!

Грижете се за тялото си

Едно от най-секси нещата, които можем да направим за себе си е да се грижим редовно за тялото си. Спа процедури, масажи, йога, фитнес, любов към себе си. Това са неща, с които можем веднага да вдигнем самочувствието и сексапила си.

Грижейки се за себе си започваме да се чувстваме по-секси, уверени, щастливи и пълни с енергия! А това няма как да остане незабелязано от нашия любовен интерес!