frida.bg
принт

Леопардовият принт: секси тенденцията на есен/зима 2018

Леопардовият принт безспорно е една от супер секси тенденциите на 2018-та година. Той претърпява стилно завръщане, което започна през пролетта, разпери криле през лятото и ще направи своя триумф през предстоящия есенно-зимен сезон. Принтът с леопардова шарка ни вдъхновява да съберем погледите към себе си по един малко по различен секси начин. Той ни връща модното настроение от 90-те години и ни провокира да го включим в гардероба си!

Леопардовият принт ни вдъхновява за диво модно приключение
Рокля: ZARA

Леопардовият принт направи своето официално завръщане в колекциите есен/зима 2018 на световни брандове като Prada, Givenchy, Balenciaga и Roberto Cavalli. Видяхме го като акцент в аксесоарите, под формата на леопардов топ под изрязана рокля в неонов цвят, както и върху палта и шапки. Очакваме много скоро да се появява все повече върху роклите, изрязаните топове и аксесоарите.

Women Spring Summer 18 @sophie_delaporte

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Леопардовата шарка предизвиква модния ни усет, тъй като да си признаем – съчетаването му в стилна визия понякога е доста трудна задача. Как да го носим, без да изглеждаме като избягала от зоопарка лъвица? Е, този моден сезон можем да го съчетаваме на воля. Позволено е да се облечем в него от глава до пети със стилни и семпли аксесоари.

Рокля: MISSGUIDED

Ако обичате предизвикателствата този сезон можете да съчетаете дори и два различни десена в леопардово. Така ще привлечете … и задържите погледите върху себе си. Ако искате да заложите на сигурно, изберете един аксесоар с леопардова шарка, например чанта, шал или защо не – ботуши.

Можем да изберем есенното си сако в леопардово и да го съчетаем с скини дънки, семпли обувки на ток или платформа и големи слънчеви очила. Нека не забравяме, че аксесоарите с леопардов акцент ще направят визията ни изключителна. Няма защо да ги пренебрегваме, напротив – това е още една възможност да оставим ярко впечатление у околните. Комбинирайте леопардовия принт с това, което вече имате в гардероба си и не забравяйте  най-важното – просто бъдете дръзки!

Снимка на корицата: MISSGUIDED