frida.bg
Април 2018

Април 2018 – Как Овен, Телец, Близнаци и Рак стартират новата астрологична година

По средата на месец Април сме и новата астрологична година разцъфва около нас с цвят на вишна и мирис на трева. Започваме я както винаги под знака на огъня със Слънце в зодия Овен. Поставяме важно начало в живота си пролетно пречистени, заредени с великденска енергия и готови за подвизи.

Ето как ще се подредят звездите в началото на тази астрологична година за първите четири знака от зодиака:

 

Април 2018

ОВЕН‘ Април 2018

Основните теми, които ще бъдат обект на интензивно звездно влияние този месец касаят лично вас, скъпи Овни! Вашите средства, връзки, възможности, убеждения, работа и лична свобода ще бъдат на фокус през целия Април.

Месецът е интензивен и разнолик. Напрежението и стресът ще се редуват с добри новини и щастливи моменти.

Най-хубавите неща в хороскопа ви започват да се случват след 10 април. Тогава вашето експертно и лично мнение ще бъдат обект на внимание от страна на околните. Това е идеален период, в който да покажете на света способностите и талантите си. Моментът ви прави харизматични, красноречиви и убедителни.

Мотивацията ви ще бъде на макс, а връзките ви с другите ще имат потенциала да бъдат вълнуващи. Не е случайно, че ваши минали задачи и постижения ще бъдат оценени точно сега.

Новолунието на 15 април е във вашия знак и под негов съпровод може да направите важна крачка напред, определяща за бъдещето ви. То ще ви донесе и шанс да преоткриете себе си.

Интересна трансформация представлява транзита на Хирон, който влиза във вашия знак на 17 април и остава там за доста дълъг период от около 7-8 години. Хирон символизира Великият лечител, а неговите транзити изследват нашите физически и душевни рани. Очаква ви много работа в посока личностно израстване и изцеление през следващите години.

Целият месец ще благоприятства финансите на родените под знака на Овен, но след 20 април периодът е идеален за набиране на финансови активи или привличане на интерес към професионалната ви кауза. Комбинирайте енергията с действие и се радвайте на успеха. След 26 април очаквайте попадения, свързани с кариерата и репутацията ви.

В социално отношение животът става по-вълнуващ след 24 април, когато Венера влиза в Близнаци и придава свежест на обстановката.

 

Април 2018

ТЕЛЕЦ‘ Април 2018

Телците могат да посветят този месец на работа върху собствената си аура и всичко свързано със собствения си духовен и физически баланс.

Погрижете се за себе си, скъпи Телци! Обявете си „код: Покой“ поне до 20 април, до когато Слънцето се намира във вашия душевен сектор. Затворете клепачи, поставете по едно кръгче краставица на всяко око и заредете батериите. Почивайте, размишлявайте и обмислете случките от последно време.

Венера е във вашия знак до 24 април и внася хармонична енергия сред тежката артилерия на Марс, Сатурн и Плутон в хороскопа ви. В сфери като здравето, кариерата и връзките, ще се ползвате от умението си да привличате към себе си това, към което се стремите.

Моментът е подходящ за бизнес, свързан с изкуствата и всякакви творчески начинания, които изискват финансиране.

Каквито и сериозни планове да имате, не предприемайте нищо конкретно преди 15 април. Тогава Меркурий вдига бариерата на ретроградността, а Луната започва нов цикъл и благоприятства всякакви начинания.

Този месец Телците ще бъдат особено привлекателни и харизматични. Може би леко нерешителни и някак изплъзващи се, но това може да се изтълкува и като част от особения им магнетизъм. Между 10-14 април се отваря прозорец, през който Телците ще могат да покажат цялата си прелест и да очароват света наоколо. Това им печели популярност в социалните и професионалните им среди.

Много позитивна енергия се завихря по отношение на евентуална романтична връзка, която би могла да се възпламени през този период.

Поводите за празнуване започват от 20 април, когато Слънцето влиза във вашия знак, Телци. Бъдете живи и здрави, и посветете рождените си дни на идеята за личностно израстване и пробуждане на вътрешната ви сила! Това е време за свежо начало! Може да не предприемете кой знае какви стъпки в този период, но потапянето във вродената ви мъдрост за сега е най-полезното упражнение за вас.

Около 22-23 април ви предстоят магически моменти в интимното общуване и страхотни преживявания, свързани с дейности от необичаен характер. Счупете рутината и потърсете новата перспектива, с която да започнете годината.

Пълнолунието на 29 април ще бъде идеално за взимане на окончателни решения, особено в сферата на личните отношения. Помислете и за средствата, които ще ви подпомогнат в тяхното осъществяване.

 

Април 2018

БЛИЗНАЦИ‘ Април 2018

Типично за периода, Близнаците също биват в лек застой през месец април. До средата на април те ще се посветят на ретроспекция и аналитична обработка на информацията като подготовка за предстоящия годишен цикъл.

Управляващата зодия Близнаци планета Меркурий е ретроградна до 15 април и това е още един знак за тях да останат в покой за още известно време.

След 15 април бариерите се вдигат, информацията достига своя адрес и всичко постепенно тръгва в правилната посока.

В любовта, както и във финансовите дела, нещата няма да се случват балансирано поне до 26 април. До тогава има още неща да се нареждат и изясняват, и не е време за прибързани или рисковани операции. Така че ако сте Близнаци – не бързайте!

Що се отнася до сферата на ресурсите – знакът за предупреждение ще важи за цялата година. Не се напъвайте повече от необходимото, защото всяко излишно действие може да бъде прибързано или необосновано. Не давайте лесно пари и съвети назаем, нито вземайте. Във взаимоотношенията си с другите бъдете предпазливи, тъй  като „другите“ са един от основните ресурси, с които въобще разполагаме. Те представляват основната градивна съставка на света, който обитаваме.

И все пак, ако почувствате истинската притегателна сила на любовта в прозореца около 10-14 април – дайте й шанс и се заиграйте с нея. Научете по романтичен начин нещо ново за себе си и си дарете лъч вдъхновение.

Около 23 април се предоставя невероятна възможност за Близнаците. Ключова информация или неочаквано откритие буквално ще ги снабди с криле и ще им вдъхне сили.

Краят на април е време за рехабилитация и възстановяване на емоционалния баланс сред близки и приятели. Стари спорове ще се решат и стари връзки ще бъдат заздравени неочаквано.

Пълнолунието в края на месеца ще ви помогне да се отървете от лош стар навик или повтарящ се порочен модел.

 

Април 2018

РАК‘ Април 2018

Като цяло месецът за Раците ще протече под знака на професионалните ангажименти и публичните изяви.

Хората ви се радват и ви търсят, скъпи Раци, а Венера току-що се премести в сектора на приятелствата ви и ви очакват много приятни преживявания в социален аспект!

Ретродградният Меркурий е причината за много блокажи в началото на месеца, свързани с технически неизправности и пречки при пътуванията. Но на 15 април Меркурий тръгва отново директно, а с него и вашите дела и документи.

За родените под знака на зодия Рак  също ще се отвори романтична възможност в периода 10-14 април. Докато целия свят е настроен романтично, Раците също ще имат възможност да подредят нещата си в личен аспект. Но без да бързат, защото целият април е посветен на работа върху връзките им. Нещата трябва да следват своя естествен ход, без да се натиска прекалено силно върху наболелите места във връзката.

Истинско вълнение Раците ще изпитат през април в сферата на творчеството. Ако с любовния им живот нещата ще са ту горе, ту долу, то творческото им вдъхновение ще бъде винаги на високи честоти.

И въпреки, че е важно да се действат полека, в средата на април идва Новолуние и Луната ви подарява на Раците шанс да поемат нещата в свои ръце! Ако сте родени в зодия Рак ще ви се наложи да вземете решение свързано с бъдещето в личен аспект. Колкото по-генерално е то, толкова повече време оставете на партньора си да реши дали да скача в лодката с вас или не.

Планетарните конфигурации след 20 април ще ви стимулират да се вслушате в сърцето си и да бъдете смели. Няма да е лесно, защото може да ви се наложи да изразите дълго задържани чувства. Ключът е в това да бъдете силни и да излъчвате непоколебимост.

Пълнолунието в края на април ще ви накара да проявите внимание към най-близките и да разкриете напълно чувствата си. Заедно с пълната Луна, очаквайте обилен цъфтеж в креативната и любовната сфера на живота си.