frida.bg
жената

Превърнете се в жената, която той никога няма да напусне

Повечето от нас, жените, малко или много имаме съмнения – дали той ще остане с мен до край, дали връзката ни ще се изчерпи и той ще си намери друга, дали ще ми изневери… Това са доста болезнени предположения, които опитваме да отпъдим от ума си още в момента, в който те се появят. Или в други случаи, им позволяваме да окупират ума ни и да ни залеят с вълна от тревожност, неувереност, страх…

В природата на жената е да е пазителка на дома, да изгражда взаимоотношения, да създаде дом, в който с топлина и любов да отгледа децата си. В това няма нищо банално, изтъркано, грешно. Ние сме жени и естествено искаме да имаме до себе си мъж, който никога няма да ни напусне.

Това е трудна задача в съвременния свят на бързи и лесни удоволствия, които обезценяват истинското, трайното в отношенията. Но това е и стимул да се превърнем в нещо повече, да се развиваме непрекъснато, да станем най-прекрасната жена, която можем да бъдем. И да, тази жена, той никога няма да напусне.

Откривайте всеки ден своята уникалност

Приемете, че всеки ден е нова възможност да разберете жената у себе си. Женската природа е вечно променяща се, вечно изплъзваща се от стереотипите, волна, интуитивна, мистична… Позволете си да не отговаряте на очакванията на околните, разкривайте по едно парченце от собствената си женственост всеки ден. Обичайте се и си позволете да слушате интуицията и сърцето си дори това да изглежда нелогично в очите на другите. Не е нужно да бъдем логични и именно това ни различава от мъжете. Именно това ни прави интересни, различни, непредсказуеми и, да, това приковава интереса на мъжа моментално!

Оставете съмненията зад гърба си

Не превръщайте страховете си в „самоизпълняващо се пророчество“. В каквото насочим мислите, там насочваме енергията си. В каквото насочим енергията си, го материализираме. Не позволявайте на съмненията ви да предизвикват негативни резултати. Вместо това насочете енергията си към своето собствено развитие, но не само професионално и личностно. Развивайте своята мистична женска сила и опознавайте своите цветове и нюанси. Бъдете уверени в себе си, че сте единствена по рода си (защото наистина сте!) и стига той да е правилният за Вас, едва ли някога ще ви напусне!