frida.bg

Вижте приказната колекция на Chanel за пролет 2018

Chanel създаде спектакъл, невиждан до сега в света на модата, с който представи най-новата си колекция за пролет/лято 2018 година. В последния ден на Модната седмица в Париж, модната къща изради подиум, заобиколен от истински природен пейзаж, включащ водопади, живи храсти, чуруликащи птички и истински дървен мост, по който преминават екстравагандно облечените модели.

Приказката, наречена Chanel…

Атмосфера, която докосва сетивата ни с оптимъзъм, свежест и лекота. От една страна, фриволност и полъх на природа в натуралисичният декор. А от друга, акценти от пластмаса, които връщат осезанието към материалното, съвременното, футуристичното.

Карл Лагерфелд на откриването на колекцията на Chanel пролет/лято 2018

Този път известният дизайнер Карл Лагерфелд опитва да създаде презентация, която да включи всички сетива на зрителя. И да го потопи в една необикновена обстановка, която отива отвъд зрението и красивото. Приводни звуци, които провокират ума към спокойствие. Мирис на вода, която току що се е разбила върху скалата. И усещането, че си някъде отвъд. Някъде, където времето е спряло.

Chanel превърна модното си ревю в истинска приказка, а ние сме просто възхитени от дизайна и акцентите в най-новите тоалети на известната модна къща.

Туидът и костюмът в две части са запазена марка на Chanel. Те присъстваха отново в комбинация с нови елементи като шапки с козирка и прозрачни ботуши и дрехи от твърд найлон. Карл Лагерфелд и този път надмина себе си като съчета по нестандартен и много ефектен начин класиката с реминисценции от 60-те и 80-те години години.

Chanel ни върна назад във времето до т.н. „диско ера” с огромното количество блясък и монохромни силуети. Създадена за пролет 2018г. Chanel ни предлага да се наметнем със стилен дъждобран под формата на палто и да го комбинираме с невроятният дизайн на новите дамски чанти Chanel. А те, признаваме си, изглеждат просто умопомрачително.

Вижте най-доброто от колекцията на Chanel за пролет/лято 2018!

А вие какво мислите за колекцията на Chanel? Да или не?

Снимки: БГНЕС