frida.bg
ваутиер

Алксандре Ваутиер и различните лица на мистична женственост

Звездата на френския дизайнер Александре Ваутиер изгрява почти веднага след пускането на първата му колекция с негова собствена марка по време на Седмицата на модата в Париж през 2019г. От тогава насам той се превръща в любимец на модния небосклон не само във Франция, но и в целия свят. Неговите тоалети се появяват в най-добрите списания, а холивудският елит просто го обожава!

Ваутиер и мистичната му колекция есен/зима имат какво да ни кажат

По време на Седмицата на модата в Париж, която се проведе миналия месец, дизайнерът представи своята нова колекция. А ние имахме възможност да я разгледаме и да подберем някои от най-впечатляващите модели, които да ви покажем. Ваутиер някак успя да създаде една приглушена и мистична атмосфера с отблясъци от диско топка! Усещане за жена, или модерна диско кралица, която блести в цветовете на многоликата женственост!

Цялата колекция на Алексадре Ваутиер есен/зима е повлияна от блясъка и лукса на висшата мода през 80-те. Игра с асиметрични форми и прозрачни материи, разкриващи гърдите. Материи, разстилащи се като течен метал. Тъмни цветове, брокат, драма и прелъстителни погледи. Тежък грим, пригладени коси, стегнати в кок. Екстравагантен стил и мистика, която проблясва като звезден прах в лунна лятна нощ!

Вдъхновете се от колекцията на Александре Ваутиер и заблестете по свой собствен начин!

Невероятната Бела Хадид беше един от моделите, представящи невероятните творения на Ваутиер. Тя безспорно е негова запазена марка, тъй като често можем да я видим на светски събития в негови тоалети. Естествено, те й стоят невероятно добре! По време на представянето на неговата колекция в Париж тя е просто изключителна в един от най-бляскавите тоалети на френския дизайнер. Дълбоко деколте, високи рамене и цепка, която открива невероятнте крака на Бела.

Вижте и останалите тоалети от колекцията на Ваутиер и се потопете в диско блясък и пищен разкош с нюанси на парти настроение от 80-те!

Снимки: БГНЕС