frida.bg
трендове

Най-горещите плажни трендове, които просто парят под пръстите ни

Това лято едно нещо е сигурно – плажната ни ивица ще бъде цветна и свежа, а най-актуалните плажни трендове са толкова готини, че просто не можем да им устоим! Палмови листа и усещане за тропици. Лятно настроение и мирис на море. Където и да прекарате ваканцията си не забравяйте да вземете със себе си поне един вариант от супер актуалните предложения, които парят под пръстите това лято! Те със сигурност ще направят почивката ви още по-готина и ще останат след нея като скъп спомен за незабравими моменти!

Кои са горещите плажни тенденции на 2017-та година
Палми навсякъде

Супер готините зелени листа са навсякъде – от банските до роклята, и дори в интериора! Те внасят свежест, тропическо настроение и ни помагат да се отпуснем по време на почивката си максимално – сякаш сме на самотен остров в стил „Робинзон Крузо”. Не пропускайте този тренд, изберете нещо с принт на палми. Под формата на плажно парео или секси топ, този принт със сигурност ще ви превърне в тропическаи принцеси!

Кръглата плажна кърпа

Трендът на кръглата плажна кърпа започна в Австралия и обиколи целия свят. Кръглата кърпа за плаж наистина е много практична. Тя ни дава възможността да се въртим както си пожелаем и да събираме тен от абсолютни всички възможни ъгли. А в повечето случаи тя се предлага в доста голям диаметър и спокойно можете да се гушкате с любимия си върху нея или да си направите супер модерно плажно селфи!

Пискюли тук и там

https://www.instagram.com/p/BVURj3DFGxF/

Закачливи и забавни, пискюлите са гаранция за огромна доза добро настроение и закачливост. Пискюлите създават усещане за непринуденост и екзотика и могат да бъдат намерени както по обувките и бижутата, така и по плажните дрешки това лято. Изберете разноцветни пискюли за наистина забавно морско изживяване!

Плажната шапка

https://www.instagram.com/p/BUST-22gNJf/

Плажната шапка е задължителна, за да се предпазим от слънцето и не само! Тя е модерна, секси, с надписи и огромна периферия. Изберете вашия уникален модел и бъдете неустоими, докато се предпазвате от слънцето!