frida.bg
воланите

Воланите: как да носим този супер актуален тренд

Воланите определено са сред любимата ни тенденции тази година. Това е така, защото обожаваме мекия романтизъм и женственост, които те добавят към нашата градска визия. Все пак трябва да сме внимателни при съчетаването на този тренд, за да извлечем максимална доза стил и романтика, без това да изглежда прекалено.

Воланите и елегатното излъчване

Правило номер едно при комбинирането на дреха с волани е да сътворим един елегантен завършек. Воланите идват с усещане за романтично сияние, но също така и за драма. Тчно това ги превръща в идеалния избор за официално събитие или излизане на клуб с приятелки.

Mango
Warehouse

За да избегнете прекалено сладникавия вкус на воланите е добре да ги съчетаете с нещо строго, например премерен топ с волани идеално пасва с елегантен панталон. Това е една идеално визия, с която спокойно можете да отидете на работа. Свободна блуза с волани или риза също идеално се съчетават с широки дънки тип „boyfriend”. Можете вместо това да добавете пола тип молив в подходящ цвят, за едно закачливо, но все пак зряло излъчване.

Спортно-елегантно вдъхновение

Ирата с воланите предоставя възможност за различни комбинации. Елегантна пола с волани плюс спортна блуза също е изненадващо добро съчетание. Спортна горна част и елегантна долна = перфектна комбинация! Можете да обърнете местата, резултатът отново ще е страхотен и най-вече – интересен и модеререн!

Аутфит: Top Shop

Важно е да решите коя част от тялото си искате да подчертаете. Имайте предвид, че воланите създават обем. Ако искате да създадете повече обем в областта на гърдите, изберете да добавите топ или риза с волани. Ако не се притеснявате от допълнително обем в долната част, спрете се на пола. Воланите, които се спускат отпред и по дължина издължават силуета, без да създават излишен обем.

Аутфит: Top Shop

Както при всеки аутфит и тук аксесоарите са много важни. Комбинирайте пола с волани с кецове и ще изглеждате като романтична дива, която не спазва правилата. Дънково яке и семпъл топ ще довършат визията, а тъмните очила и непукистката усмивка ще завършат аутфита по един безупречен начин. И нека колкото повече волани има по вас, добре е аксесоарите да са по-малко и по-сепли. Това ще запази баланса и ще ни осигури супер женствена и в същото време закачлива визия.