frida.bg
трендове

Супер горещите модни трендове на лято 2017!!!

Макар и зимата леко да ни изненада тази пролет, нека разведрим термометрите с най-горещите модни трендове на лято 2017-та! Градусите бавно, но сигурно се покачват. Ще има лято, обещават метереолозите! Шегата настрана, тенденциите обещават горещо и секси настроение. Завръщането на модата от 80-те в съвременна интерпретация, „гингам“ стилът, ярките цветове и изрязаните дрешки, подчертаващи тялото. Освежете гардероба си, има от всичко, а посланието е цветно, без капчица скука!

Вижте най-горещите трендове, които ние самите нямаме търпение да изпробваме!

Къс топ тип „сутиен“

Вляво- топ: ZARA; Вдясно- топ: River Island

Топовете тип „сутиен“ са от любимите ни трендове това лято! Те могат да се носят с пола, панталон или скини дънки с висока талия и стоят наистина невероятно. Този тренд е още една причина да продължите да правите коремни преси в залата, но дори и да не сте запалени по спорта, високата талия ще свърши останалото. А на показ ще бъдат грациозните ви ръце с акцент на гърдите. Осмелете се!

Голи рамене

Рокля: Top Shop

Голите рамене остават и този сезон като вече можете да се насладите на варианти. Опитайте с едно голо рамо и различни вариации и десени. Без съмнение това е една от най-женствените тенденции тази година, подчертаваща раменете и усмивката ни.

Игра с райето

Всичко: Top Shop

Райето този сезон е по-забелязващо се от всякога! Различни принтове и ярки цветове. Голи рамене, връзки, асиметрични кройки и какво ли още не! От роклите до банските костюми, райето е тотален хит! Експериментирайте с него, тази година всичко е позволено!

Каре

 

Рокля: ZARA

Карето изненадващо се завърна като супер актуален тренд тази година. Можем да го намерим абсолютно по всичко! Изберете карето за вашата визия и внесете свежест и шик в гардероба си!

Това са само няколко от най-горещите модни тренда на 2017-та година. Продължаваме темата с поредица от статии като акцентът ще бъде да ви вдъхновим да изберете онези неща, които най-много подчертават индивидуалността ви. Защото за нас това е най-важното!