frida.bg

Великденски фото-конкурс за читатели на iLady.bg

„Пролетта в моя дом“ или конкурс за най-добра пролетна и великденска украса

Наближава Цветница, разцъфналата вестителка на Великден, а следващата неделя и самият той  – най-светлият между християнските празници! Самото възкресение свише започва да начева чудесата си в мислите и по домовете ни заедно с обилния цъфтеж навън в природата.

Вдъхновяват ли ви пролетта и Великденските празници? Нека покажем как този април, пълен с празничност и ухание на цветя ни вдъхновява да изявим себе си като пролетни феи на собствена домашна  територия.

Изпратете ни ваша снимка от пролетната си домашна украса като заявка за участие във фото-конкурса „Пролетта в моя дом“. Направете го като коментар на този пост и споделете публикацията ни на фейсбук стената си, за да могат повече хора да участват в конкурса. Важно за нас е да продължите нататък в играта като харесате нашата фейсбук страница и станете част от семейството на www.iLady.bg. Тук всеки читател ни е скъп и сме сигурни, че с ваша помощ ще съберем снимки за най-красивият пролетен албум от уникални авторски декорации, който подготвяме с помощта на нашите читатели.

Пролетна икебана, великденски яйца, венци, празнично подредена трапеза или просто сияещ домашен интериор, декориран лично от вас със свежи пролетни  цветя и клонки – искаме да видим всичко, което ви вдъхновява да се проявите творчески сред домашния си интериор.

Екипът на медията ни ще изтегли на лотариен принцип победител, който ще получи страхотната ни сезонна супер-награда – комплект подбрана козметика. Тегленето на наградата ще бъде броени дни след края на Великденските празници. Пожелаваме ви успех!