frida.bg

Мразела да я докосват: драматичните тайни зад красивото лице на Бела Хадид

Началната картинка на телефона на Бела Хадид е на Сехмет – древноегипетска богиня на войната. „Тя е като мен в добрите ми дни“ – казва супермоделът в интервю за „Вог“.

Понеже вярва в различните енергии, седмица, след като се мести в нов апартамент в Махнатън, решава да го освети и пречисти. За целта пали свитък с градински чай. От пушека се включва противопожарната аларма. Впоследствие всички съседи разбират кой живее в сградата им и се шегуват с нея, че буквално и преносно пали пожари.

И  макар да твърди, че е щастлива с гледката към река Хъдсън, Бела Хадид споделя, че би искала вместо там, да е във фермата, която скоро е купила и където живее конят й Блу.

Пропастта между публичната личност и личния живот е необичайно голяма. Стоманеният поглед, с който прекосява модния подиум, нарича свои „щит и броня“. Но признава, че фасадата често не е нищо друго, а „язовирна стена срещу надигащия се поток от сълзи“. 

„В продължение на 3 години, докато работех, се събуждах всяка сутрин в истерия, разплакана, сама. Не бих показала това на никого. Отивах на работа, плачех по време на обяда в малката си зелена стая, приключвах деня си, отивах в случаен хотел за през нощта, плачех отново, събуждах се на сутринта и правех същото.“

Тя знае, че има хора, които мисля, че дължи славата си в модата на по-голямата си сестра Джиджи Хадид.

Какво още разкрива Бела Хадид за себе си научете в Ladyzone.bg 

Снимки: instagram.com/bellahadid/