frida.bg
розовото

Розовото е новото черно през 2017-та! Как да го носим?

Розовото е супер актуално в момента! Това се отнася с особена сила за нежния пастелен цвят или така нареченото бебешко розово. Розовото извиква асоциации за нежност и чистота в ума и представите. Ако искате да подчертаете тази страна от себе си, сега е моментът! Розовото е тук и ще остане по витрините през цялата 2017 година. Затова изберете един розов акцент за гардероба си, за да сте в крак с модните тенденции. За щастие можете да откриете почти всичко в розово тази година – от роклите до маратонките и слънчевите очила през часовниците и спортното облекло. Експериментирайте, розовото стои прекрасно на всяка фигура и тен и подчертава женствеността на извивките, както и нашата момичешка непринудена красота!

Розовото завладя витрините

Рокля: NLY TREND

Розовото завладява роклите. Няма как да не признаем, че този прекрасен цвят стои изключително добре, съчетан с фини материи и свободни кройки. А изчистената минималистична рокля по тялото в розово е идеална за по-специален повод. Ще изглеждате като нежен ангел, разбиращ от стил и модни тенденции. Бижутата в случая е добре да бъдат нежни, например перли, сребро, нежен часовник или изящна гривна са идеалното съчетание, с което ще изглеждате като приказни феи!

Рокля: NLY TREND
Рокля: Boohoo

Можете да откриете розовото под формата на различи топове, които се съчетават идеално както с вашите скини дънки, така и с елегантни поли тип „молив“. Обърнете вниманието на материята, тя също трябва да е фина и нежна, какъвто е самият цвят.

Топ: NLY TREND

Розовото е идеално във формата на къс и изрязан секси топ, една от най-свежите тенденции, която ще завладее младежкия стайлинг идващото лято. Секси коремче на показ и уверена усмивка, бихме казали са идеалното съчетание!

Топ: Boohoo

Нека не забравяме и голите рамене. Една тенденция, която много харесваме и нямаме нищо против да остане и тази година сред модните вдъхновения. Какво по-хубаво от нежно розов цвят и акент върху красиво оформените ни секси рамене! Безценно!

 

Топ: NLY TREND

Можете да заложите на панталон или пола в розово. Тази година това е напълно позволено. Помислете също така за обувки в розов нюанс, също така можете да опитате с кецове в розово, които ще са чудесен акцент в спортната ви визия. Да не забравяме и розовите очила, които ще поддържат настроението и изгледът за живота ни розов и прекрасен. Бъдете розови и се усмихвайте!

Панталон: Boohoo

Снимки: pixabay.com/boohoo.com/nelly.com