frida.bg
тенденции

Тенденции на пролетта! Най-готините неща, които да добавите в гардероба си

Пролетта почти е тук! Новите тенденции за пролет 2017-та също! Кажете „чао” на дебелите пуловери, чорапогащници и тежки палта! Време е да си сложим усмивките и да се замислим за свежо обновяване на гардероба с някои от най-актуалните неща за сезона! Не е нужно да купувате всичко, което видите в магазина, все пак да бъдем разумни. Трябват ни само един или два супер актуални акцента, с които да освежим визията си и собственото си излъчване.

Кои са най-готините тенденции за сезона?

Блузи с волани

Воланите са върху официалния ни топ, както и върху суитчъра. Те буквално са навсякъде! Този женствен детайл носи послание за романтика и невинност. Най-хубавото е, че можете да ги комбинирате с всичко – от втален панталон по тялото до т.н. boyfriend jeans. Комбинира се прекрасно с ниски балетни пантофки. И готово! Имате прекрасна нова визия за пролетта! А женствеността е сред тези тенденции, които никога не излизат от мода!

Деним навсякъде

Денимът се асоциира с ежедневната мода и свободното време. Но този сезон грубоватият деним се трансформира в женствени силуети, подчертаващи красотата и излъчването на жената. Например, пантофки в деним, които стоят прекрасно с новата ни рокля!

Малката чанта

Това е така наречената “It” чанта, която е сред най-готините тенденции на сезона, които не трябва да отминавате! Тя е малка, компактна, събира нужните ви неща, без да се превръща в чанта за всичко, от която ви наболява гърбът. Но ще побере всичко необходимо, а и изглежда супер сладка по време на разходка в града.

Готиният бомбър

Лъскав, с принт и свежи цветове бомбърът е идеален за носене, както през уикенда, така и за на партито в събота вечер. Ако не сте много сигурни как можете да го вмъкнете в гардероба си, мислете за него като за новият блейзър, който внася свежест във всеки тоалет. С пола до коляното ще имате интересно съчетание, а спортно-елегантната ви визия с него ще бъде наистина впечатляваща!

Това са някои от ключовите тенденции на пролетта! Допадат ли ви?

Снимка: pixabey.com