frida.bg
„На живо“ – откровеният, красив и докосващ душата моноспектакъл на прекрасната Александра Сърчаджиева, в който ще се влюбите на 6-и август в Парк-театър „Борисова градина“

„На живо“ – откровеният, красив и докосващ душата моноспектакъл на прекрасната Александра Сърчаджиева, в който ще се влюбите на 6-и август в Парк-театър „Борисова градина“

На света има безброй спектакли, които разказват чужди истории – на измислени, но и на истински персонажи. Дори, когато са свързани с истински личности тези истории продължават да бъдат чужди. Да разкриеш собствените си емоции, страхове, притеснения, весели и забавни истории и най-чувствените си усещания пред стотици хора изисква едно рядко срещано качество – смелост. Две са думите, които най-категорично бележат моноспектакъла „На живо“ на Александра Сърчаджиева – искреност и смелост.

Този спектакъл носи красота и смисъл. Текстът зад спектакъла е дело на Яна Борисова, която не спира да показва огромния си талант и умението си да открива най-точните думи и изрази, които да ни разсмиват, да гъделичкат ъгълчето на окото ни, през което да се търкулва по някоя сълза. Думите ѝ, чрез които преоткриваме своите спомени, връзки, чувства и мечти.

Режисьор на моноспектакъла „На живо“ е Димитър Коцев-Шошо, който е изградил хомогенен и плътен спектакъл, в който се преплитат множество жанрове по един достоверен и носещ смисъл начин.

„На живо“ е моноспектакъл за истината, за живота, за трудностите и щастливите мигове в него, за това какво е да бъдеш на върха на вълната, но и да усещаш как тя те залива и преобръща. „На живо“ е моноспектакъл за борбата да продължаваш напред, независимо всичко, за битките с целия свят, включително и със самия себе си. „На живо“ е моноспектакъл за любовта – към приятелите, към себе си, към децата ни, към света, към живота. „На живо“ е моноспектакъл за живота. За живота „На живо“.

„На живо“ – 6.08 – 21:00 ч. – Парк-театър „Борисова градина“.