frida.bg

Искрата се възпламенява с Марс във Водолей и Уран в Телец

На 17 септември две планети свързаха енергиите си в астрологична конфигурация, която носи поредната напрегната дуалност в живота на всички ни. Марс – планетата на волята, страстта и подема, образува предизвикателен 90-градусов аспект (квадрат) с Уран – планетата на самобитността, изненадите и свободата. Подобни астрологични конфигурации създават условия за криза и конфликтност, но също така запалват искрата на движението, и дават силен начален тласък, който се явява жизнено важен за нашия растеж и еволюция.

Уран постепенно ни завладява със земната сила и убедителността на артистичния Телец, под чиито знак се намира в момента.

Планетата Марс, която все още се намира в ретроградна сянка, вече се вихри в предизвикателен танц с въздушния, класен и свободолюбив знак Водолей.

Марс във Водолей, Уран в Телец

Както Телец, така и Водолей са силно фиксирани, неподправени и упорити зодиакални знаци, които заедно ще запалят искрата на нашата воля за интелектуален бунт, духовно разкрепостяване и предизвикателна интеграция!

В положителен астрологичен аспект, както Марс, така и Уран символизират растеж и целенасочено действие. Въпросът е енергията им да се използва мъдро и умерено.

От друга страна, подобна космическа конфигурация е свързана със свирепа воля и с изпускането на голяма доза вътрешно напрежение.

Марс управлява различни видове сътресения, а Уран владее електрониката и дигиталните устройства. За това действайте по-деликатно ако работите с машини и карайте внимателно! Бъдете концентрирани и премисляйте нещата добре преди да реагирате. Бройте до 10 преди да избухнете!

В най-добрия случай, Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще ни катапултура на по-високо ниво, освобождавайки ни от нездравословни модели и връзки, които ни тежат и ни задушават отвътре. Номерът е да успеем да канализираме мощната енергия, извираща от Космоса в усъвършенстване, креативност и прогресивна посока.

Марс в квадрат с Уран носи искрата на просветлението. Тя ще възпламени хороскопа на всички зодии, носейки със себе си по-ясни и светли перспективи, и ново разбиране за нещата от живота.

 

Марс във Водолей, Уран в Телец

Овен

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще донесе импулсивност и просветление  на родените под знака на Овен, които ще се провят най-вече в сферата на връзките от приятелско и интимно естество. Важни отношения ще трябва да преминат на ново, по-високо ниво или просто  ще трябва да бъдат прекратени завинаги.

Вслушайте се в интуицията си и вземете категорично решение относно важните обвързаности, в който преплитате себе си и съдбата си.

Потърсете също така и нови източници на доходи, които ще бъдат едновременно ваша опора и вдъхновение в бъдеще.

 

Телец и Водолей

Телец

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще бележи за Телците моментът, в който отново ще застанат начело и ще поемат юздите на живота си.

Важно е Телецът да запази самообладание и да намери баланса между лидерството и подчинението. Освен вътрешен мир, този баланс ще му извоюва доверие в очите на авторитетите.

Работете върху себе си така, че да пресътворите наново образа си и да прекроите съдбата си по нов, по-възвишен начин. Звездите са с вас – доверете им се!

 

Телец и Водолей

Близнаци

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще въоръжи Близнаците със сила и ще ги подтикне към духовен растеж.

Настъпва време на еволюция и просветление! Потърсете себе си чрез нови посоки, било то чрез пътуване или съзидателност. Обръщайте внимание на своите сънища и прозрения, за да наредите пъзела на живота си по най-добрия възможен начин.

 

Марс във Водолей, Уран в Телец

Рак

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще донесе на родените под знака на зодия Рак трансформация и растеж в сферата на интимността, споделените ресурси и целите.

Време е да погледнете на дълбоката си уязвимост от различна страна и да я превърнете в своя сила. Тя е вашата начална точка на растеж.

Намерете съмишленици и станете част от едно ново и вълнуващо цяло. За да постигнете баланс, си позволете да бъдете малко по-ексцентрични – ще ви отива!

 

Телец и Водолей

Лъв

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще предизвика родените в знака на зодия Лъв да преодолеят различни негативи в характера си.

Егоцентричността, арогантността и агресията, в които Лъва има склонност да изпада, ще бъдат подложени на трансформация. Решението за тях е да коригират негативи в отношенията си с другите или просто да се оттеглят царствено от фронтовата зона веднъж и завинаги!

Намерете път, който не просто да ви приляга, но и истински да вдъхновява голямото ви сърце. Направете крачка напред, поемайки риска да се доверите на сърцето си!

 

Марс във Водолей, Уран в Телец

Дева

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще привлече по-здравословни модели на живот и отношения в живота на Девите.

Не се затормозявайте излишно. Това, от което имате нужда е чисто нова перспектива, от която да гледате на себе си и на живота си. Дайте й шанс да се настани удобно и естествено в мирогледа ви!

Приемете нещата, които ви действат оздравително и омиротворяващо като задължителни и намерете в тях новата мъдрост, която да ви води напред и нагоре.

 

Телец и Водолей

Везни

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще бъде за Везните време за вслушване в желанията на сърцето.

Нека родените под знака на зодия Везни потърсят силата отвътре. Силата на сърцето е мощна енергия, задвижваща радостта от живота и подпомагаща връзките с другите. Не я пренебрегвайте, а й дайте шанс да ви доведе до Истината относно човек или ситуация, които се явяват проблематични.

Потърсете решението в дълбините на сърцето си и изплувайте на повърхността просветлени и окрилени!

 

Телец и Водолей

Скорпион

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще има трансформиращ ефект в сферата на дома, емоциите и обвързаностите при Скорпионите.

Дошъл е момент да промените нещо в непосредствената среда, която обитавате. Направете така, че да можете да се насладите на свободата си без това да подкопае вашите социални и фундаментални устои.

 

Телец и Водолей

Стрелец

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще срещне Стрелците с предизвикателства, които могат да ги доведат до успешни инициативи и предприемачества.

Силата на Стрелеца в този момент е в убедителността на думите му, колкото и нестандартни да са идеите, които представят те.

Колкото по-необичайни пътища и изразни средства изберете, толкова по-силни съмишленици и изобилие ще спечелите!

 

Телец и Водолей

Козирог

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще помете блокажите, които Козирозите сами са си наложили.

Събитията през този период от живота на родените под знака на Козирог ще сложат край на всякакви вътрешни колебания и несигурност. Те ще осъзнаят цялото изобилие, което представлява тяхната личност и ще започнат да черпят от вътрешната си сила и светлина.

Ще преживеете приятни изненади, свързани с изблици на радост и доволство от живота. Насладете им се, черпейки енергия и вътрешна увереност.

 

Телец и Водолей

Водолей

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще предизвика Водолея да се изправи в цял ръст и да наложи силата на вътрешното си очарование в комбинация с компетентно мнение.

Водолеите в този период първо ще бъдат подложени на някакъв род предизвикателство. Добрата новина е, че ако съумеят да запазят елитарно спокойствие, това предизвикателство ще стане повод за изява на тяхната сила като експерти и лидери.

Вярвайте в себе си, Водолеи и не забравяйте, че силата ви е във вашата честност!

 

Телец и Водолей

Риби

Марс във Водолей и 90-градусов аспект с Уран в Телец ще срути блокажите, които държат Рибите вкопчени в миналото.

Веднъж излезли от блатото на съжалението Рибите ще преоткрият света чрез невероятни реализации и видения.

Време е да скъсате с миналото, скъпи Риби! Обърнете погледа си към всичко, което ви заобикаля тук и сега, и оставете миналото намира.