frida.bg
Пълнолуние в Козирог

Пълнолуние в Козирог – Изгрява Луната на нашата зрялост

Пълнолуние в знака на Козирог на 28 юни 2018г. ще ни накара да направим крачка напред доброволно или против волята си, за да поемем най-голямата отговорност – тази към самите себе си! Тази крачка към нашето истинско съзряване като индивиди няма да бъде много приятно емоционално преживяване, но със сигурност ще ни донесе осъзнаване и фундамент да продължим напред в живота си по един нов, по-отговорен и успешен начин!

Пълнолуние в Козирог

Урокът на пълната Луна в Козирог, който ще получим в дните около това пълнолуние не е за подценяване!

Силна, ярка и напълно оформена, Луната ще изгрее в кардиналния знак на Козирог и ще освети с небесното си сияние ключови области в живота ни, свързани с личния, професионалния и обществения ни живот. Ще назрее нуждата от взимане на важни решения, свързани с нови отговорности и пътища, по които съзнателно ще трябва да поемем.

Трудността, която ще изпитаме в този лунен момент ще бъде свързана с уроците на съдбата, както и с менталното усилие да се разделим със стари неработещи модели и енергии. Както подобава на всяко пълнолуние, емоциите ще бъдат приповдигнати и изпепеляващи.

Въпреки болката, която мнозина ще усетят при откъсване от старото русло и взаимоотношения, заедно с избледняване на пълнолунния блясък през следващите няколко дни, постепенно ще залезе и емоцията. Тя ще отстъпи място на важни уроци и съзнаването, че колкото по-скоро приемем истината, толкова по-безболезнено и светло ще бъде нейното проявление в живота ни.

Пълнолуние в Козирог

Пълнолунието в Козирог ще бъде пряко свързано с кармичните уроци на настоящето и миналото ни.

В случай на емоционално претоварване, Пълнолунието няма да ни остави много време за сълзи и тюхкания. То ще изиска от нас активност и незабавни действия, които ще имат не само външна насоченост, но и силни вътрешни измерения.

Време е уроците да бъдат научени, а миналото да остане изцяло зад гърба ни. Време е за нова настройка, нова посока и цялостно отделяме от стари модели и взаимоотношения.

Всякакви нежелани и неработещи аспекти на личността, както и такива, проявяващи се изцяло извън Аз-а, трябва да бъдат категорично изчистени и заменени с нови!

Ако посоката все още ви се струва замъглена и неясна – доверете се на инстинкта си. По време на Пълнолуние интуицията се засилва и при липса на конкретни координати можете да се доверите на чувството, извиращо от дълбините на стомаха ви.

Пълнолуние в Козирог

Силното присъствие на ретрограден Сатурн по време на пълнолунието ще подсили усещането за кармични влияния и ситуации

Нека всякакво усещане за кармична даденост около пълнолунието не ви притеснява. Всичко, което се случва по кармични причини, така или иначе трябва да се случи. В по-късен етап нещата ще се подредят от само себе си. Използвайте случая да приемете грешките си и да поемете отговорност за всички негативи, натрупали се във вашата половина.

Разчистете двора си от всичко, което ви тежи, намирисва или блокира пътя ви към себереализация.

Пълнолуние в Козирог

Пълнолунието в Козирог ще насочи вниманието ни към начина, по който се отнасяме към авторитетни и авторитарни фигури в живота си

Намерете баланса между авторитета, който искате да следвате и авторитарните фигури, с които по някаква причина ви се налага да се съобразявате. Нека водещо в случая е разликата, която трябва да правим между страха и респекта, между наложената  със сила воля и заслуженото уважение!

Бъдете прагматични, но само ако това ще ви помогне да преодолеете романтично разочарование. Във всички останали случаи, нека личната ви воля вземе връх над наложените отвън модели на поведение, в името на това да реализирате личния си потенциал и воля.

Пълнолуние в Козирог

Потърсете опора в мъдростта и силата на женската енергия

Луната определено отваря сетивата ни за женското начало и дълбочината на женската ни същност.

В комбинация с лунната женственост и дълбочина, по време на това пълнолуние ще разцъфне и благоприятен звезден тригон между големите астероидни богини Веста (Богиня на огнището и Пазител на свещения пламък), Церес (Голямата Майка и Богиня на жътвата) и Джуно (Богиня на брака и семейството).

Тази божествена троица на женствеността, грижата и свързването ще ни вдъхнови и ще повдигне духа ни около това Пълнолуние!

Потърсете всяка една от тях вътре в себе си, за да разгърнете своята женска сила и умения.

Нека те разсеят тъмнината и болката. Нека ни насочат в правилната посока по пътя към щастието и личностното ни израстване!