frida.bg
енергия

Да засилим женската си енергия с помощта на естествените камъни

Женската енергия е онази мистична сила, която ни заземява, успокоява и привлича всичко, от което имаме нужда. Без борба и без изтощителни усилия. Ако искате животът ви да бъде лесен просто опитайте да култивирате женската си енергия, вместо да я разпилявате. Един от начините да сторим това е да използваме магическата сила на кристалите и естествените камъни.

Всеки от тях носи специфична вибрация, която ще настрои вашите собствени честоти. Женската енергия хармонизира на лунната енергия, затова е изключително силно да носим тези естествени камъни по време на пълнолуние, новолуние, както и в лунния ден на седмицата – понеделник.

Изберете гривна, медальон или още по-добре мала (гердан), който да носите около врата си, за да стимулите потока на женска енергия и да започнете да привличате лесно, това от което имате нужда!

Хризокола

Хризокола притежава синьо-зелен, яркозелен, небесносин или тюркоазен цвят. Смята се, че този красив минерал съдържа много женска вибрация. Той облекчава емоционалната болка при проблеми в личните взаимоотношения и ни връща личната сила. Хризоколата също така усилва творческата енергия и ни помага да се освободим от негативни емоции като вина, страхове, напрежение и стрес.

Лунен камък

Лунният камък ни очарова със сиво-бял или изцяло прозрачен цвят. Смята се, че ако носим лунен камък на нарастваща луна ще привлечем любовта, а при намаляваща – ще предречем бъдещето си. Лунният камък ни позволява да отстраним емоционалните блокажи, както и да засилим интуицията.

Нефрит

Нефритът може да бъде намерен в различни нюанси, но когато блести в зеленото той олицетворява женската енергия. Използва се за стимулиране на женските качества – състрадание, нежност, търпение, безусловна любов, както и за привличане на нов любим и избавяне от самота.

Тюркоаз

Тюркоазът притежава специфичен небесносин или синьозелен свят. Тюркоазът е познат като камъкът на Венера. Той ни помага да разкрием мантията на своята женствеността. Смята се, че лекува и балансира женската енергия и ни предпазва от женски болести. Тюркоазът също така привлича щедростта, искреността, привързаността и ни пази от „лоши очи“.