frida.bg
желание

Как (без да искаме) убиваме неговото сексуално желание

Сексуалното желание е нещо много специално, което според много брачни терапевти, няма много общо с любовта. Може би ви звучи парадоксално, но колкото повече любов, интимност, близост и гальовност има между вас, толкова повече сексуалното желание между вас е поставено под въпрос. Защо това е така? Любовта има нужда от свързване, елиминиране на различията и скъсяване на дистанцията, докато желанието – има нужда точно от обратното. То се възпламенява с увеличаване на дистанцията, както и с появата на различия между вас.

И докато съвременните двойки се опитват да запазят баланс по тънкия лед на това парадоксално равновесие, има някои неща, които наистина убиват неговото желание и точно това искаме да споделим в тази статия. Понякога просто потъваме в сладката омая на интимността, чувстваме партньора си толкова близък и правим някои не толкова секси неща пред него, които … убиват сексуалния му апетит. Със сигурност любимият ви е лудо влюбен във вас, но ако искате освен да се гушкате любовно, да правите и див фантастичен секс, е, запазете някои неща за себе си. Например…

Епилирате се пред него

Толкова сте си близки, споделяте си всичко и започвате да се … епилирате пред него или да правите някоя друга „женска работа“ пред него. Мъжът има нужда от фантазията, че вие сте се родили съвършени (макар и да е наясно, че полагате усилия за това!) – а това означава с идеален маникюр, гладка кожа и винаги чиста коса. Бъдете загадъчни и се подгответе за срещата си с него насаме. А когато той дойде, дръжте се така сякаш наистина сте се родили в съвършения си благоуханен вид на богини!

Навличате удобната си пижама с „туити“, когато сте заедно

Всяка жена има една любима мека пижама, в която се чувстваме като … пухкави меченца. Но ако искаме да поддържаме желанието на любимия ни живо трябва избягваме да я носим. Поне пред него. Е, освен ако не целим да успокоим страстите му! Купете си секси нощничка или нещо, което подчертава формите ви и стимулира сексуалния хищник у него. Ей, така за всеки случай!

Гримирате се твърде силно

Макар мъжете да харесват грима, когато той е прекалено много – това всъщност действа като сигурен страстоубиец. Ако поставяте изкуствени мигли, изкуствени кичури и дебел слой червило, за да изглеждате секси, внимавайте. Според повечето мъже това изглежда наистина секси на външен вид, но по някакъв особен начин убива либидото им. Просто защото мъжете обичат жени, които изглеждат сякаш са току-що са станали от леглото си в изключително секси вид и … са готови за горещо торнадо с него!

Въобще не се гримирате

Ако обичате в него това, че той ви харесва такива, каквито сте – това е прекрасно. Но все пак не трябва да забравяме, че трябва да създаваме илюзии около себе си, за да задържим интереса и желанието му. Лек грим, който подчертава красивите ви черти. Оскъдно секси облекло, високи обувки и уверен поглед – всъщност на мъжа не му трябва много. Просто бъдете себе си и превърнете секса в игра, която освобождава задръжките ви и ви превръща в кралица на неговото сърце и … сексуални фантазии!