frida.bg
коса

3 секси начина да носим невероятно дългата си коса

Ако сте сред жените с дълга коса може би от време на време просто ви писва да я изправяте, накъдряте и изправяте. За моментите, в които просто не знаете как да подредите косата си в „нормален вид“, ви предлагаме няколко стратегии за спешни случаи. Тези прически са лесни, небрежни и със сигурност ще приберат косата ви на мястото й през целия ден. Естествено – докато се наслаждавате на секси външен вид!

Небрежно кокче
Снимка: pinteres

Небрежното бухнало кокче, което изглежда сякаш направено „на шега“ всъщност изисква малко повече внимание. Напръскайте корените със спрей за обем и разрошете с пръсти. Хванете няколко кичура в горната част над челото и направете малка, но не стегната плитка. Захванете с масло ластиче като създадете обем в корените. Завъртете я в кокче и закрепете с малка фиба. Подсигурете си още фиби и започнете кичур по кичур да омотавате около първото кокче, докато се получи ефекта на този обемен, но супер небрежен кок. Оставете няколко кичура, които свободно да падат около лицето ви. Съвсем леко можете да минете тези кичури с маша. Завършете с лак за коса, с който да фиксирате резултата.

Секси плитки
Снимки: pinterest

Вдъхновяваме се от Джиджи Хадид и Кара Делевин! Небрежна опашка и няколо сплетени плитки са идеалната визия за всеки повод. Просто нанесете спрей за обем в корените и си направете няколко плитки (тип „рибена кост“). Завържете гривата си на опашка и добавете щипка увереност – със сигурност ще изглеждате секси … и диви!

Секси бохемка
Снимка: pinterest

Малкото секси кокче, завъртяно в средата на темето, е новата секси бохемска рапсодия! Тази визия става както за разходка с приятелки в града, така и за плажно парти. Макар и да е рано все още да мислим за морските вълни, съвсем не е късно да внесем малко бохемска безгрижност в ежедневието си. Просто закрепете с фиби едно небрежно кокче и си сложете розовите очила!