frida.bg
новата 2018 година

Стрелец, Козирог, Водолей и Риби сред водите на новата 2018 година

2017 ще остане в миналото като година на новата перспектива, а 2018 озарява бъдещето ни с обещания за юпитерово разгръщане и просветление. Всички знаци на зодиака ще могат да се възползват от тази динамика, но най-вече онези, които съумеят да съчетаят космическите влияния и съдбовните дадености със своята лична воля, облечена в мисъл и действие. 2018 година ще ни постави пред славни изпитания.  Посрещнете я с вяра в себе си и прегърнете присърце нейното предизвикателство!

Стрелец ‘ 2018 – Време за личностно израстване

Стрелец през новата година

Джулиан Мур, родена на 3 Декември 1960 г. под знака на зодия Стрелец

Новата година за Стрелците ще сложи край на 12-годишен цикъл и ще отгърне нова страница в живота им. Динамичната природа на този зодиакален знак не обича дългите прощавания и с нетърпение ще насочи впряга си към нови житейски хоризонти.

Но звездите имат по-лежерни планове за вас, Стрелци, така че не се напрягайте излишно. Задръжте юздите за малко, защото мъдростта черпи мощ от тишината и покоя!

Вашата управляваща планета Юпитер ще бъде до 8 Ноември в знака на Скорпион и в последния ви дом на мъдростта, скритото познание и кармата. Това е домът, в който се изправяме срещу собственото си его в името на по-висши цели и прозрения.

Настройте е на по-медитативни вълни и направете своята равносметка, защото това за вас е време за самозареждане, отсяване и финализиране.

Не им беше лесно на Стрелците да съжителстват с тежкия Сатурн, който се подвизаваше в техния знак от Декемрви 2014 до Декември 2017 година. Те имат нужда от възстановяване на силите и презареждане на духа. Оздравителеният процес ще ги подсили емоционално и духовно за същинското ново начало, което ги очаква към края на годината.

Междувременно, Стрелци, много добре бихте направили ако се погрижите както за себе си, така и някои практични казуси в живота си. Приемете настаняването на Сатурн във вашия втори дом, управляващ кариерата и финансите, като шанс да постигнете баланс с естествения кръговрат на ежедневието, за сметка на обичайните авантюри и приключения. А докато зареждате батериите, пестете финансови ресурси  и планирайте. Идеален шанс за дългосрочни инвестиции ще ви предостави юлското слънчево затъмнение в зодия Рак.

Трансформиращата енергия на Уран, който през последните години драматизираше връзките ви, ще затихне около средата на този Май, намествайки се във вашия пети дом на романтиката. С това любовният ви живот ще се успокои, а вие ще си отдъхнете от изтощителните драми.

Уран ще продължи транзита си през вашия шести дом, експериментирайки с нови здравословни начини на живот, които ще поддържат духа ви в обичайната за вас бойна готовност.

Козирог ‘ 2018 – Готовиии… старт!

Козирог през новата година

Нина Добрев, родена на 9 Януари 1989г. под знака на зодия Козирог

Вашата управляваща планета Сатурн се завърна в знака ви, Козирози, а това постави началото на нов 30-годишен цикъл от личната ви история. Със Сатурн никога не е лесно, но винаги си заслужава усилията!

Остарели фундаменти в живота ви ще отпадат и други ще утвърждават позиции на тяхно място. Подобни преобразувания очаквайте както в личен, така и в професионален план. Започвате период, в който ще преоткривате себе си в различни житейски роли и с чисто нов мироглед. Този процес към цялостна промяна в личността ви ще продължи до 2020г.

Експанзивният Юпитер ще бъде до Ноември месец в дома на връзките и комуникациите ви, задействайки разнообразни и продуктивни сътрудничества. Юпитер ще ви подтикне към общуване, ще разшири социалния ви кръг и ще активира нови полета за успешно действие.

Слънчевите и лунни затъмнения през Януари, Февруари, Юли и Август ще раздвижат духовете на финансовата сфера и любовта в живота ви. По отношение на романтиката, затъмненията завихрят силни усещания, свързани със сериозни намерения в бъдеще. Някои от вас ще се влюбят, а други ще се врекат във вечна вярност.

Финансите ви също ще усетят обновление и можете да очаквате интересни развръзки, свързани с местоживеене, работа или неочаквана печалба. Нещо може би ще трябва да си тръгне, но друго ще побърза да заеме мястото му.

Водолей‘ 2018 – В търсене на своята истина

Водолей през новата година

Лейлани Мюнтер, родена на 18 Февруари 1974г. под знака на зодия Водолей

Абсолютните шампиони, които ще преобърнат реалността си, подлагайки я на пълна промяна през тази година са невероятните Водолеи.

Вълнуваща година очаква всички Водолеи. Тя ще бъде наситена с промени в ключови сфери от живота им, свързани с дома, семейството, взаимоотношенията и всякакъв род лични проекти, с които се захванат родените под този въздушен знак, символ на свободомислието и широките хоризонти.

Скъпи Водолеи, сигурни сме че ако има зодия, която е способна да поеме толкова много новости и предизвикателства на куп през годината- това сте точно вие! Съдбата ви е приготвила едно достойно продължение на преобразувателната 2017 година, в което ще се случват поредица от затъмнения под знака на Лъв и Водолей. Това е потенциално време за личностно израстване и революция в отношенията с другите.

Междувременно могъщият Юпитер се разгръща в десети дом на кариерата и успеха на Водолеите, гарантирайки им просперитет, а защо не и обществено признание.

Възможни са далечни пътувания или преместване след месец Май, когато управляващата знака Водолей планета Уран навлиза в дома на личния живот и пътуванията за период от осем години.

Известна тежест в емоционално отношение може да донесе планетата Сатурн, която ще  транзитира в продължение на три години през 12 дом на Водолея – домът на скритото познание, отношението към различността и изправянето срещу собственото его. Очаквайте този процес да внесе нова вълна от трансформации, идваща отвътре. Сатурн е чудесен учител и ментор, който в случая може да ви асистира както в преодоляване на вредни зависимости, така и в развитието на личните дадености и таланти.

Всичко, което ще се случи през тази година  е част от трансформиращ и разчистващ процес, който подготвя Водолея за нов 29-годишен период от личната му история, стартиращ през 2020 година.

Риби‘ 2018 – Презареждане с вяра и оптимизъм

Риби през новата година

Джесика Бийл, родена на 3 Март 1982г. под знака на зодия Риби

Товарът най-после се вдига от душата и плещите на родените под знака на Риби. Ограниченията и тежестите на Сатурн, който управляваше дома на целите, стремежите и способностите на Риби от 2014 до 2017 година са вече в миналото. Идва време на безгрижие и лекота във взаимоотношенията, което ще внесе нова надежда в живота на всички Риби.

До 8 Ноември 2018 година Юпитер ще се разгръща в деветия дом на Риби, ощастливявайки проекти свързани с пътувания, самоусъвършенстване и предприемачество. Това ще донесе нова оптимистична нагласа за родените в този знак и ще ги подтикне към отстояване на личната си независимост и стартиране на всякакъв род вълнуващи начинания.

Слънчевото затъмнение в Рак на 12 Юли ще възпламени сърцето на Рибите с любовни и романтични блянове. Възможни са и успешни творчески изяви, които ще позиционират Рибите в центъра на всеобщото внимание или ще им донесат неочаквана слава.

Особено важни за Риби през тази година ще бъдат теми, свързани с духовността и грижата за себе си. Затъмненията през Януари и Август ще ги вдъхновят в усвояването на нови здравословни практики, а тези през Февруари и Юли ще ги подпомогнат в тяхното духовно пробуждане и вярата им в добрия изход на нещата. Нещо, което е изглеждало обречено ще намери своето безболезнено решение.

Скъпи Риби, вярвайте в силата на своята интуиция и се вслушвайте в тихото й гласче. Тя може не само да ви покаже правилният път, но и да ви подскаже как да промените нездравословни модели, които делят душата ви от облекчението на прошката.