frida.bg
сърце

Нещо малко от сърце: няколко идеи за малки, но ефектни подаръци

Понякога мъничкото подаръче, избрано с внимание и поднесено от сърце, „струва“ много повече и от най-скъпата вещ! Малко, но просто безценно! Празниците са на ръка разстояние и всеки от нас иска да приготви прекрасни подаръци за любимите си хора, които да постави под елхата. Ако искате да вземете нещо за сестра си или най-добрата си приятелка не изпадайте в предколедна паника!

Мечтана почивка до Бали или последен модел кола? Нищо подобно. Не е нужно да се разорявате, за да зарадвате любимите си хора. Подаръците символизират нашето (взаимо)отношение. Дарявайки нещо на другите със смисъл и любов е повече от достатъчно! Подсказваме ви няколко идеи за малки, но ефектни подаръци, които казват много повече!

Топли ръкавички

Едно от нещата, които повечето хора забравят да си набавят са топлите зимни ръкавички или шапка. Помислете дали вашия близък често трепери в студа без нужната вълнена топлинка и ако случаят е такъв – това може да бъде прекрасен подарък.

Символ: топлина, грижа, обич.

Луксозен тефтер (за умни мисли)

Ако става дума за голям умник, на който постоянно му хрумват нови идеи или за маниак на тема „организация“ – красивият тефтер или органайзер се превръщат в перфектния избор за подарък под елхата.

Символ: мотивация, насърчение, грижа, обич.

Красиво декорирана термо чаша

За любителите на кафето или чая – термо чашата е мил и сладък жест! А посланието е красноречиво – където и да си пием кафето, аз ще съм мъничко с теб, защото те обичам!

Символ: топлина, обич, искам да съм с теб

Книга за пътешествия

Ако искате да подарите нещо нанякой, който обожава да пътува – подарете му интересна книга за някоя от любимите му дестинации или за тези, за които не спира да мечтае. Това може да е нужният тласък към това да планира новото си приключение. Кой знае?!

Символ: свобода, любопитство, грижа, обич.

Нещо за спортисти

Ако приятелката ви обича да посещава йога класове – можете да й вземете книга, в която подробно се обясняват дихателните техники. А ако става дума за фитнес маниак – потърсете въже за скачане или фоум ролер. Със сигурност ще им влезе в употреба!

Символ: енергия, жизненост, обич.

Нещо домашно приготвено от сърце

Коледни сладки или стихотворение. Може би картина или колаж – перфектният мъничък подарък, който казва толкова много за вашето специално отношение към другия!

Символ: грижа, нежност, обич, внимание, време.