frida.bg
приятелката

А защо просто не изведете приятелката си на среща?

Ако има връзка, която трябва да поливаме редовно с грижа и приемане – това е връзката с най-добрата ни приятелка. Точно нея трябва да каним редовно на срещи – защото за разлика от всички други тя е била до нас и в най-трудните, и в най-хубавите ни моменти. I продължава да ни приема такива, каквито сме. Но трябва да знаете, че най-добрата приятелка може да има много лица.

Тя е приятелката от детството, с която от време на време си пишем. Тя е приятелката от университета, с която заедно бягахtе от часовете. Тя е колежката, с която обичахте да бъбрите по време на почивките. Тя е жената, която ви даваше приемащо огледало и с която деляхте усмивки и понякога сълзи.

Затова ви напомняме да я цените, защото тя е рядкост и е благословия да я имаме до себе си. И докато чакаме „идеалния мъж“, а той все не се появява, можем без угризения да разнищим живота с най-добрата ни приятелка. Защото точно тя заслужава вниманието ни в петък вечер! Или…

Сгответе си нещо заедно

Какво по-сближаващо и уютно от това да си направите нещо топло и вкусно, докато бъбрите за всичко, което ви дойде наум. Дори да нямате изкусни кулинарни умения, това не е голям проблем. Защото вие се харесвате такива, каквито сте!

Отидете на секси групово занимание

Което никога досега не сте посещавали. Например, танци на пилон или ориенталски танци. Със сигурност те ще вдигнат женската ви енергия и ще ви накарат да се чувствате страхотно в кожата си. А когато сте заедно – е, тогава ще бъде наистина страхотно!

Планувайте следващата си ваканция заедно

Дори да е другата пролет или лято, залсужавате да обиколите някой европейски град заедно. Да си правите смешни селфита и да се наслаждавате на красотата на света освен през своите очи, и през нейните!

Погледайте звездите

Някъде извън градския смог, разбира се! За наистина добра среща си запалете огън и си разкажете по някоя отдавна забравена история. Само най-добрата ви приятелка ще слуша спомените ви с топло вълнение в сърцето си!