frida.bg
зодията

Качествата, които той обожава у вас според зодията ви – II част

Зодията ни определено влияе на начина, по който мъжете ни възприемат и какво най-много харесват у нас. Често качествата, които направо ги подлудяват нямат нищо общо с външния ни вид, а с онова пиперливо усещане, което се прокрадва в цялата ни аура. Винаги има нещо отличително, което ни прави просто неустоими за любимия мъж и ако искате да узнаете какво е то вижте какво звездите определят като вашето най-очарователно качество! И след като узнаете кое ваше умение направо побърква мъжете, възползвайте се! Това е вашата запазена марка, заявете я пред света!

Везни

Жените, родени под знака на зодия Везни, гледат на света по толкова необикновен начин, благодарение на своята КРЕАТИВНОСТ и мозък, вибриращ на честотите на изкуството. Тези качества просто очароват мъжа до вас. Поякога му изглеждате изключително сладки, а в следващия момент – леко луди, но точно това е което прави така, че да не може да ви се насити. Просто вие виждате света по начин, по който никой друг преди не го е виждал и точно тази необикновена природа ви прави безкрайно интересна за Него. Жената Везни обича да твори, да създава, да прекара цялото си свободно време в творчески игри и срещи с приятели. Другото ваше качество, на което Той не спира да се възхищава е вашата СОЦИАЛНА ПРИРОДА. За вас приятелските събирания са от голямо значение и точно вие създавате креативната динамика, която сполотява тези различни вселени в едно уникално цяло.

Скорпион

Жената, която блести под зодията на Скорпиона е най-огнената и секси дама в зодиака. Естествено, мъжете са луди по вашата СЕКСУАЛНОСТ и вътрешен огън, с който осветявате абсолютно всичко, с което се захванете. Докато за някои хора вашият огън е малко в повече, за правилният мъж това е най-неустоимото качество, което може една жена да притежава! Жената Скорпион притежава безкрайно ВЪОБРАЖЕНИЕ и богати емоции, с които прави живота около себе си динамичен и изключително интересен. И … мъжете просто ви обожават! Макар и не винаги да осъзнавате колко точно секси изглеждате в очите на мъжете, точно това е качеството, което няма как да остане незабелязано от тях. То им действа като магнит, който постоянно ги тегли и приковава вниманието им.

Стрелец

Жените Стрелец влудяват мъжете със своя непрестанен стремеж към ПРИКЛЮЧЕНИЯ. Те или в момента изживяват нещо интересно или планират следващото приключение в детайли. Вие обичате да пътувате, да разглеждате забележителности и най-вече … да се забавлявате. И в повечето случаи нямате време да чакате мъжа до вас да ви догони. Той трябва да забърза темпото си, за да остане до вас, защото в повечето случаи – просто ще отпадне от картинката. Но точно това е качеството, което го кара да губи разсъдъка си, когато е покрай вас.

Вашата приключенска природа отключва у него копежи, за които Той дори не е подозирал преди, разширява хоризоните му и го кара да копнее за още и още. Какво друго Той обожава у вас? Вашата ЩЕДРОСТ. Вие имате чисто сърце и посрещате всяко препятствие в живота с любов и усмивка. Това ви превъща в идеалното момиче за мъжа, който също като вас приема живота като едно безкрайно приключение.

Козирог

Нещото, което най-много изпълва със смисъл архетипа на зодия Козирог е ОБВЪРЗВАНЕ. Да, някои мъже направо ще избягат с луда скорост само да подушат присъствието на тази дума в отношенията, но това е знак единствено, че тези мъже не са за вас. Истинските мъже, които са готови за нещо сериозно, истинско и дълбоко ще оценят с цялото си същество вашата способност за обвързване. Когато любимият ви е с вас, той осъзнава, че вие давате 100% от себе си за отношенията ви. И той ще е готов да направи същото. За някои мъже вие може да изглеждате малко студени, но това е просто защото сте ДИСЦИПЛИНИРАНИ и имате нужда от повече време, за да допуснете някой по-близо до себе си. Жената Козирог е умна и отдадена на връзката си и точно това са качествата, които мъжът до вас цени и обича най-много!

Водолей

Жената Водолей определено умее да ОТСТОЯВА себе си, но без да е агресивна или нападателна. Тя просто знае какво иска и не се страхува да си го поиска. Ако сте родени под знака на Водолея най-вероятно въобще не се страхувате да отидете и да си вземете желаното и сами, но задължително с една доза ДРУЖЕЛЮБНОСТ и лекота, от които това никак не изглежда подло. Жената Водолей е уверена в себе си. Тя просто знае на къде отива в живота си и точно това е качеството,  на което мъжете просто не могат да се наситят.

Риби

Жените, родени под слънчевият знак Риби, се отличават с изключителна нежност, емоционалност и мекота. Точно тези качества превръщат жената Риби в един от най-грижовните представители на нежния пол в зодиака. Вашата ГРИЖОВНОСТ  е качеството, което нежно притегля мъжете към вас. Жената Риби също така е много ИНТУИТИВНА. Вие притежавате прекрасното умение да показвате с малки жестове и действия вашата любов и романтична страна. Вие просто обичате любовта! А мъжете обичат точно това качество у вас и не могат да справт да му се наслаждават!

Вижте и първата част на статията ТУК!