frida.bg
качествата

Качествата, които всяка обаятелна жена притежава

Не, не става въпрос за качествата, свързани с външния вид. В интерес на истината магнетизмът и обаянието често нямат нищо общо с това колко сме симетрични, слаби и колко се вписваме в представите за красота в обществото. Привлекателността и обаянието на жената са само последстие от съвкупност на определени качества, които я превръщат просто в неустоима. Народната мъдрост казва, че красотата започва отвътре навън и в това има голяма доза истина. Съществуват определени личностни черти, които превръщат жената в магнит, на който никой не може да устои. И ние можем да развием усебе си качествата, които ни липсват, за да станем още по-неустоими. Ура!

Кои са качествата, които всяка обаятелна жена притежава

Тя е мила

Макар да звучи като от шаблон, това да бъдеш мил и топъл към другите е все по-рядко срещано качество. Модерният свят толерира арогантното, агресивно и цинично поведение, което провостои на истинската природа на жената. Енергията на жената е мека, топла и приемаща. Когато тя е в синхрон с тази енергия тя създава топла атмосфера около себе си, която привлича възможности, хора и щастие.

Тя се смее често

Чувството за хумор и позитивното настроение действат като магнит за околните. Това е знак, че се наслаждаваш на живота и се приемаш такава, каквато си. Изследвания доказват, че мъжете се чувстват много по-привлечени към жени, които се смеят често. Това е още една причина да се усмихваш и да бъдеш обаятелна!

Тя притежава страст

Да, това да правиш нещо със страст, да влагаш цялата си енергия в любимо занимание, което те зарежда с положителни емоции е нещо просто неустоимо. Не просто да вършиш нещо, защото е ежедневна отговорност, а да го правиш със сърце и душа. Или с други думи, да вдъхновяваш другите как се живее живота. Точно така, живее се със сраст!

Тя е уверена в себе си

Обаятелната жена харесва себе си, приема се точно такава, каквато е и излъчва увереност и хармония. Най-интересните хора в света са тези, които не се страхуват да бъдат себе си, макар и това да не се вписва в очакванията на другите. Ако се престрашиш да смачкаш някое и друго очакване по пътя си и прегърнеш своята уникалност – твоята привлекателност ще се повиши многократно. Както и личното ти обаяние.

Тя е най-вече … сексуално уверена

Някак това да бъдеш себе си и това да бъдеш сексуално уверена са две неща, които си приличат с няколко важни разлики. Да приемеш своята сексуалност и женственост са нещо много важно, когато става дума за обаяние. Сексуалната енергия е енергията, която зарежда „резервоара“ на жената и й дава страст за живот, увереност и обаяние. Сексуалната енергия често е блокирана от стари вярвания, табута и забрани. Например, да се наслаждаваш на секса и да бъдеш свободна в сексулаността си. Освобождаването на сексуалната енергия понякога е дълъг процес, но щом потокът на тази благодатна река се освободи жената се превръща не само в обаятелна, но и в истинска богиня, създаваща красота и хармония около себе си!