frida.bg
сбъдване на желания

Небесен код: Сбъдване на желания!

Космически перспективи – Новолуние в Риби, слънчево затъмнение и нов шанс за сбъдване на желания

желания и мечти

Нашите мисли, желания и действия са една от конвертируемите сили във Вселената. Те притежават изключително продуктивна енергия и могат да въздействат на материалния свят, както и да променят съдби. Някои го наричат свободна воля. Други изобщо не си дават сметка за това. Но на Kосмоса не му пука и животът си тече, независимо дали си даваме сметки или не. Казват, че по новолуние се засилва тенденцията желания, мисли и визуализации да се материализират в обозрим срок, нещо като 29,5 денонощия от момента на официалното им проектиране. А това, както биха си помислили оптимистите, означава щастлив шанс за позитивни вибрации от сбъднати желания в ефира. Стига само повече от нас да повярват в себе си, да се доверят на Космоса и дадат израз на волята си за по-добър живот.

На 26 февруари очакваме новолуние в очарователния знак Риби. Сещайте се – шанс за сбъдване на желания. В този период също така се случва и слънчево затъмнение, което отваря нови великолепни перспективи и уникални шансове за обитателите на Земята. Подобно всяко затъмнение, то ще се отрази на електромагнитното поле на планетата. Резонирайки с променените във вселенските честоти, човешката енергия също ще отрази тези космически процеси. Ето как да се настроим и включим най-ефективно в този невероятен космически момент.

Настройка и презареждане

Слънчевите затъмнения са предверие към нови хоризонти. Те са знак за приключване на космически фази и житейски епизоди и началото на нови, различни глави от космическата и личната ни история. Преминавайки през подобни периоди на космическа трансформация, имаме шанс да превключим на нова предавка и да навлезем в различни, по-благоприятни измерения.

Космосът ни подкрепя с пълна сила да направим голямата стъпка, за която сме се готвили от известно време насам.

През последните няколко дни по-чувствителните между нас може би са усетили промяната в атмосферата преди предстоящото затъмнение. В емоционален план това космическо явление въздейства на реакциите и често това ни прави превъзбудени и преекспониращи реалността. Мислите и чувствата ни в периода преди и доста след затъмнението ще бъдат особено активизирани – ще преразглеждат информация, ще пробват кодове и настройки, ще работят на пълни обороти докато постигнат нужната хармония и смисъл. Тези трансформиращи процеси на търсене и балансиране ще продължат до 21 Август, когато цикъла на затъмнение ще приключи.

Енергийният тласък, който извира към нас от Космоса в периода на затъмнение ще ни помогне също така да осмислим неща, които са закодирани в подсъзнанието ни и ще ни насочи чрез мисъл и действие в най-правилната за съдбата ни посока. Всеки, който умее да прави връзка със себе си и да усеща гласът на душата си ще разбере, че в този страхотен момент трябва особено внимателно да се вслуша в него. Трептенията и истинността на този вътрешен глас обещават да бъдат особено силни през този период и съветът, който ни дава космоса е да медитираме и визуализираме вътрешните си нашепвания.

криле на желанието

Страхотната космическа комбина – затъмнение с новолуние в Риби

Затъмненията са космически подсещания за това, че дълбоко в себе си ние знаем какво е добре за нас и кой е най-правилния път, който да изберем за да постигнем любовта, познанието и всички онези вечни търсения в живота ни. Комбинацията на слънчевото затъмнение с новолунието на 26-ти февруари ще затвърди тенденцията за заздравяване на стари рани, възстановяване от емоционални травми и възобновяване на потока от чиста енергия между нас и вселената. Всеки, който се възползва съзнателно от настоящият космическия цикъл ще се повлияе благоприятно от оздравителното му и активизиращо въздействие. Настъпва период на изчистване на перспективата и фокусиране върху целите на следващия етап от живота ни.

Знакът на Рибите ще ни подпомогне в този сюблимен момент чрез своята ефирна и романтична природа. Рибите навяват мечтателни и и разпускащи мелодии и рисуват красиви, идеалистични сюжети. Вместо желанието за контрол, Рибите ще ни орисат с по-печелившата позиция на отпускане и ще ни помогнат да превключим от манипулативни импулси към пълно доверяване на Космоса. Това е едновремето момент за почивка на сетивата и пречистване за душата.

Потопете се в дълбоките води подвластни на Рибите, усетете тишината и прохладата на океана, пречистете се с тази всепоглъщата енергия и се концентрирайте в онова, което най-много искате да видите на повърхността. Доверете се на усещането как космическия поток ви отнася точно там, където трябва.

поток от желания

Предначертания от космоса

Едно от важните послания на този космически преломен момент, е че всичко е възможно. За това говорят както Рибите и магичната им планета Нептун, така и слънчевото затъмнение. Напълно възможно е да станем свидетели на неочаквани обрати, сякаш задействани с магическа пръчка. Най-мъдрото, което бихме могли да направим, е да спрем всякакво съпротивление и да се отдадем на магията. Ако се вслушаме в музиката на Космоса и се пренастроим на нейните оздравяващи честоти ще спрем да привличаме към себе си неплодотворни и стресиращи връзки, отношения и приятелства. Това е страхотен шанс и за случване на любовта в живота ни.

За да се настроим успешно на вълната на положителните сърдечни вибрации, трябва да се фокусираме върху състояния на благодарност, прошка, емпатия и състрадание. Само така ще постигнем балансирана любов и хармония.

рибката на желанията

Осъзнаване в Риби

Не винаги това, което си въобразяваме, че искаме, съвпада с онова, което ще ни направи истински щастливи. За това не трябва да се вкопчваме в илюзиите си, преди да сме ги осмислили.  Ако преглътнем магарешката си упоритост, можем успешно да прескочим зациклянето чрез медитация и фокусиране върху вътрешното си усещане за нещата. За това, преди да решите по кой път да хванете или какво да си пожелаете, първо се предайте на усамотението и медитацията и се посъветвайте с вътрешното си аз и цялата Вселена.

За да следваме правилният път и да поддържаме душата си витална, през настъпващият период на осъзнаване и промяна е добре да инвестираме в своето физическо, емоционално и ментално здраве едновременно. Това лесно може да стане чрез упражняване на различни практики като творчески занимания с танци, пеене, писане, четене, йога или прекарване на достатъчно време сред природата. По този начин ще се оттеглим от стреса и зациклящите умувания и ще съумеем да се концентрираме и отворим съзнанието си за по-висши усещания.

През настъпващият период ще осъзнаем колко излишен товар носим, поели отговорността и бремето на неуспешните минали връзки, любови и отношения. Под влияние на знакът Риби ще станем и по-чувствителни към вибрационната енергия разнасяна от околните и нюансите на чуждите преживявания. Това ще създава моменти на турбуленция, когато ще ни бъде трудно да разберем дали дадени усещания извират от нас или са резултат от проекциите на околните. Медитацията е задължителна, за да останем в баланс със себе си и наблегнем на телепатичната връзка с околния свят, която ще засили позиции под влияние на новолунието в Риби.

новолуние и желания

Ритуали за сбъдване на желания

Подготвени или не за промяната, би било перфектно ако сме достатъчно наясно какво искаме да постигнем в бъдеще, защото днешната подредба в космоса ще спомогне за материализиране на нашите мисли и желания. Точно сега трябва уверено да  си намислим сценария, който най-добре пасва на щастливата развръзка, желана от нас.

Препоръчително е в рамките на първите 24 часа от новолунието в Риби да конкретизираме и манифестираме своите желания и намерения за бъдещето. Това може да стане като изкажем на глас или опишем желанията си черно-на-бяло. Много добре в подобни моменти работи и техниката на визуализиране, чрез която утвърждаваме желания като си представяме как бихме се чувствали и как би изглеждала действителността в случай, че те се сбъднат.

Посланието на този космически момент е очевидно: Ако смело и отдадено изберем любовта, хармонията и се отърсим от страховете си, ще заздравим раните от миналото и ще засеем зрънцето на добрите перспективи в бъдеще. Вселената е готова да ни възнагради с едно обещаващо ново начало, стига достойно и честно да приключим с болките и огранияенията на отминали взаимовръзки.

Автор: Ралица Димитрова