frida.bg
Милица Гладнишка събира някои от най-прекрасните български музиканти за специален концерт на 31-и юли в Парк-театър „Борисова градина“

Милица Гладнишка събира някои от най-прекрасните български музиканти за специален концерт на 31-и юли в Парк-театър „Борисова градина“

Какъв смятате би бил резултатът, ако обединим в едно думите „еуфория“ и „фурия“? Не само в буквален правописен смисъл, но и в идеен, събирайки в едно силите на еуфорията, желанието, любовта към музика и изкуството и енергията и заряда на фурията Милица Гладнишка. Отговорът е един прекрасен, нежен, красив, разнообразен и весел концерт на група „ЕуфУрия“, които ще превърнат сцената на Парк-театър „Борисова градина“ в горещ музикален фестивал. Очакват ви незабравими изпълнения на някои от най-любимите и велики парчета в историята, под чиито звуци желаем да се отправим на пътуване с кабриолет до края на света!

На сцената освен страхотната Милица Гладнишка публиката ще се наслади на изпълненията на талантливи и носещи истинска музикална наслада музиканти като Михаил Йосифов – вокал, тромпет, Велислав Стоянов – вокал, тромбон Арнау Гарофе – саксофон, Васил Спасов – пиано Борис Таслев – бас и Атанас Попов – барабани!

Едва ли има по-подходящ сезон от началото на лятото за концерт на група „ЕуфУрия“. Лятото е именно сезонът, който носи със себе си всичко, което можете да очаквате и от концерта на Милица Гладнишка и компания – вълнуващи песни, събуждащи желанието за танци изпълнения, музикален финес, класа и желанието никога да не забравим тази нощ.

Насладете се на концерт, в който ще откриете път към спомените си – минали и такива, които ще се родят именно на 31-и юли в Парк-театър „Борисова градина“. Летни спомени за пътешествия, мечти, любов и страстното желание да обичаш. Това ще събуди концертът на група „ЕуфУрия“ – желанието да обичаме.

Малцина са българските театрални артисти, които толкова успешно, вдъхновяващо, смело и естествено се движат в полето на музиката колкото Милица Гладнишка. Нейната енергия, любов към сцената и публиката и изумителна музикална креативност превръща „ЕуфУрия“ в задължителен реквизит за една прекрасна лятна вечер. Добавяйки към рецептата някои от най-талантливите български музиканти като Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Арнау Гарофе, Васил Спасов, Борис Таслев и Атанас Попов не изпитваме и най-малкото съмнение, че ще изпратим по най-добрия възможен начин месец юли и ще се отправим към август с прекрасно настроение и изпълнени с блясък очи.