frida.bg
маникюр

5 ключови тенденции за стилен маникюр през есента

Есента облича природата в меки и топли багри, за да ни напомни за новия сезон. Бавно започваме да изваждаме меките пуловери от гардероба, както и да надничаме с любопитно око към тенденциите на есента, които също като нея са меки, топли и не на последно място – стилни.

Няма значение дали работим на компютър или просто отпиваме от любимото си кафе в Starbucks – ноктите приковават както нашия поглед, така и този на останалите. Добре поддържаният маникюр в актуални цветове ще ни вдъхне увереност, изящество и ще ни заяви присъствието ни, без значение къде сме и какво правим. Кои цветове не трябва да пропускаме тази есен?

Дълбокият нюанс на зеленото

https://www.instagram.com/p/BoUb2cHjCNE/?taken-by=essie

Дълбоки нюанси на зеленото обагрят ноктите този сезон. Те ни напомнят на притихнала гора по залез слънце и ни потапят в меките, дълбоки и природни цветове на есента.

Тъмна синева

Тенденциите на есента са категорични – тъмносиният нюанс е новото черно! Особено що се отнася до най-актуалните тенденции в маникюра. Този цвят ще направи ръцете ви неустоими без значение дали излизате на луксозна вечеря или на разходка в парка!

Уют в розово

Ако искате да разнообразите любимите телесни тонове, това е идеалният нюанс – меко розово, което прелива с цвета на кожата ви за едно незабравимо грациозно усещане!

Топли малини

https://www.instagram.com/p/BoehUYeDupN/?hl=bg&taken-by=essie

Някъде между тъмният цвят на летните вишни и искрящите майски ягоди изпъква мекият тон на малините. Този път с още повече мекота и сочност. Цветът е изискан и ненатрапчив – идеалният избор за есенен маникюр!

Опушен магнит

https://www.instagram.com/p/BorSbJLg0-u/?hl=bg&taken-by=essie

Опушено сиво, което идеално се вписва в есенния ни гардероб. Без значение дали ще заложим на ярък или неутрален тоалет, този маникюр ще направи ръцете ни едновременно дръзки и елегантни.

Изберете своя любим нюанс и експериментирайте! Есента е сезонът на топлите цветове, усещането за уют и потапянето в романтичната страна на живота. Нека направим деня си малко по-красив с подчертан и добре поддържан маникюр, важно е!