frida.bg
астрологична прогноза

Астрологична прогноза‘ 2018 за първите четири знака на зодиака

Докато 2017 беше година на новото начало, то по прогноза и подвластно на логиката, 2018 ще ни изправи лице в лице с предизвикателството на промените. Основни космически аспекти, които ще въздействат на всички зодиакални знаци през 2018 година са приключването на 7 годишния цикъл, стартирал през 2011-2012г. и силното планетарно влияние на две ключови космически тела – късметлийският Юпитер и сериозният Сатурн. Както винаги и независимо от зодиакалната си принадлежност, най-успешни ще бъдат всички онези, които съумеят да балансират между космическите влияния, съдбовните дадености и личната си воля, облечена в мисъл и действие. Колкото до енергията на 2018 година, тя ще постави на изпитание тази динамика с една единствена цел – просветление.  Посрещнете я заредени и се чувствайте предизвикани!

Прогноза Овен‘ 2018: На фокус са смелите проекти и високите летви

Прогноза Овен

Ема Уотсън, родена на 15 Април 1990г. под знака на зодия Овен

Номер едно в зодиакалната поредица може би вече усеща, че 2018 година е благоразположена и лъхаща на амбиция. От Овните ще се изисква да бъдат сериозни, отдадени и с ясно съзнание относно границата между работата и удоволствието, но те и без напомняне си знаят урока. От там нататък, нещата се подреждат от само себе си и според мастър-план, заложен от Съдбата.

Щастливият Юпитер ще покровителства осмия дом на Овните, озарявайки всякакви връзки и общи начинания – професионални, интимни и емоционални.

Социалните ви умения, скъпи Овни, ще се активират, а на любовния фронт ще преобладават краткотрайни, но сладострастни завоевания – точно каквито най-добре ви прилягат в момента.

Като цяло Юпитер е приготвил нови предизвикателства за суперсилите ви и вие с удоволствие ще ги посрещнете.

Светлата страна на любовните връзки за вас, Овни, ще бъде особено изявена след средата на месец Май. Тогава ще бъде и времето, в което важни дела, започнати още през 2011г. най-после ще се осмислят, наместят и финализират.

Така жадуваната от вас лидерска позиция или идея за личен солов проект ще намерят успешното си осъществяване през тази година. Но нищо истинско няма да се случи без опеката на заземяващият Сатурн, който ще ви даде няколко важни урока по авторитет и лидерство през годината.

Прогноза Телец‘ 2018: Космическо Бинго в любовта и връзките

Прогноза Телец

Пенелопе Круз, родена на 28 април, 1974г. под знака на зодия Телец

Едни от печелившите през 2018 година ще бъдат Телците. Уморени да се борят за малко лично щастие, Телците най-после ще наместят удобно любовния си живот сред райските градини на сладострастието, красотата и безвремието.

Трудности и зацикляне по отношение на връзките при Телците започнаха с навлизането на Сатурн в сектора на взаимоотношенията още през 2012г.

Сатурн обича изпитанията и вие, Телци, бяхте подложени на поредица от тестове за зрялост и издръжливост в житейските си партньорства. Но суровата планета смени позиция и влезе в деветия ви дом, управляващ пътуванията и образованието. Така че, успокойте се относно личния си живот и се заемете с мечтания бизнес, учебен курс или някоя дръзка идея за личностно развитие.

Основният източник на късмет и просперитет в личния живот на Телците е Юпитер, който се намира в сектора на партньорствата до 8 ноември 2018г. Трудностите ще бъдат изместени от светли перспективи и прилив на оптимизъм.

Юпитер ще донесе чудесни нови възможности както в работата, така и в любовта на Телците. Дори и някои стари партньорства ще получат удоволствието на адреналиновата инжекция.

Основно, но положително прегрупиране на силите могат да се очакват в сферата на отношенията дом-работа.

Тортата на Телците за 2018г. си има и черешка, а тя е свързана с радикалния трансформатор Уран, който не е посещавал зодията от цели 77 години. Но това ще се промени от средата на Май тази година. Тогава всички Телци могат да очакват тотални житейски преобразувания, за които съзнателно или не, са се подготвяли през последния 7-годишен цикъл. Те ще разместят целите и приоритетите на Телците за дълъг период от време (чак  до 2026г.) и гордо ще ударят знаковият им личен печат върху важни житейски формати.

Прогноза Близнаци‘2018: Колкото по-семпло – толкова повече!

Прогноза Близнаци

Мерилин Монро, родена на 1 юни 1926г., под знака на зодия Близнаци

Изчистеност, простота и подреденост ще хармонизират с живота на Близнаци през 2018 година.

Този знак има афинитет към твърде големите хапки, които са трудни за преглъщане, но тази година им е приготвила малко по-различна изтория.

Юпитер за вас, Близнаци, ще грее в шестия дом, който администрира реда и здравето в живота ви. За това ще трябва да се фокусирате върху същината  и жизнено-важните въпроси на битието. Всички детайли ще останат настрана, за да може малко по малко да внесете ред в хаоса.

Тази година Близнаците ще трябва да обърнат внимание на здравето си. Но не чрез обсесивни диети и фитнес програми, а с малко по-опростен, лесен за спазване и балансиран стил на живот. Или просто като престанат да прекаляват, било то с храна, работа или поемане на всякакви неизпълними ангажименти.

Скъпи Близнаци, бъдете умерени с натоварванията и пазете енергията си, преориентирайки я към сферите на любовта и финансите.

През следващите три години Сатурн ще се намира в осмия ви дом, управляващ сливанията в интимния живот и биснеса. Пригответе се за поучителни истории свързани със семейни обвързаности, инвестиции, имоти и бизнес партньорства. Сатурн ви призовава към внимание и щателна проверка на всякакви важни дела, които имат нужда от решение. За да се справите успешно със сатурновите изпитания, можете да си помагате с медитация и други методи от различните духовни практики.

Балансирайте между медитацията и осъзнатото действие, защото четири от общо петте затъмнения през тази година ще въздействат върху вашата ос на комуникациите. Това ще ви даде шанс за успех, както и за точно и красноречиво себе-изразяване. Ще се изявите по начин, по който ще бъдете чути, разбрани и харесани от хората.

Всичко това може да ви доведе нечии специални адмирации, обществена популярност, както и големи финансови печалби.

Прогноза Зодия Рак‘2018: Пълен напред понякога обръща посоката

Прогноза зодия Рак

Лив Тейлър, родена на 1 юли 1977г. под знака на зодия Рак

Вашият хит тази година, уважаеми Раци, ще бъдат връзките. Но мелодията на 2018 като цяло не винаги ще навява романтика. Общото настроение ще редува вдъхновяващи рапсодии и парчета с по-тежко звучене.

Юпитер ще властва в петия ви дом, разширявайки вашите стремежи, усещания и експресивност. Ще се появят нови възможности от романтично и творческо естество. Но всяка една възможност ще бъде тествана от строгия Сатурн, който ще обитава седмият ви дом, управляващ отговорностите.

Някои Раци ще завържат здрави съюзи, докато други ще изберат разделните пътища. Трети ще бъдат подложени на изпитания чрез ‚връзка от дистанция‘ или често разделяни от половинките си заради натоварен график, свързан с работа или пътувания.

2018 ще бъде натоварена,  динамична, но потентна година за всички Раци. Луната ще блести по-ярка от всякога, обагряйки с ярък лунен ореол рачешкияте характери.

Годината започва и свършва със пълнолуние под знака на зодия Рак, съответно на 2 Януари (когато същевременно наблюдаваме феномена Суперлуние) и 22 Декември, малко преди следващата Коледа. А точно по средата на годината, на 12 Юли, ще изпитаме влиянието на слънчево затъмнение, отново в зодия Рак.

Тази рачешко-лунна пре-експонираност в ефира ще завърти главите на всички ни, а на родените под знака на зодия Рак ще подейства направо катапултиращо. Много Раци ще отгърнат нова страница в живота си, стартирайки солов проект, а други ще застанат в самия център на вниманието.

Сатурн ще накара Раците да си зададат важни въпроси относно своята удовлетвореност от връзките си и степента, в която се само-поставят в зависимост от партньорите си.

Скъпи Раци, очаквайте положителни промени в професионалния и семейния си статут през 2018г. Възможно е да станете по-независими в работата си, заемайки се със своободна практика, както и по-обвързани в личния си живот, променяйки ергенския си статут. Или обратното. При всички положения, няма да ви бъде скучно!

Изображения: Instgram