frida.bg
красотата

5 ритуала, с които да позволим на вътрешната си красота да засияе

Всяка жена има различен „идеал” за това какво е красотата. Но ефакт, има едно правило. Винаги искаме отва, което нямаме. Ако имаме чуплива коса, искаме права, и обратното. Ако сме слаби, искаме да сме закръглени. Ако сме закръглени, жадуваме да сме слаби. И така нататък до безкрай.

Ако следваме тази негативна спирала и винаги искаме това, което нямаме – може би никога няма да разберем точно колко сме красиви. Както и неоспоримия факт, че няма нужда да правим кой знае какво, за да позволим на красотата ни да засия – просто да бъдем себе си!

Звучи лесно, но всички знаем – съвсем не е. Но само когато се чувстваме добре в собствената си кожа ще постигнем състояние на привличаща невероятна красота, което дори и най-скъпите пластични и козметични процедури няма да успеят да ни осигурят. Защото дълбоко вярваме, че красотата е вътрешно състояние. И това, което трябва да направим е просто да й позволим да се прояви в нашия живот!

Затова ви предлагаме 5 ритуала, с които да покажете любов към себе си и чрез нея да позволите на естествената си магична красота да засияе навън!

Ритуалът на хидратацията

Хидратираната кожа е мека, нежна и прекрасна. Инвестирайте в страхотен лосион или крем за тяло, който ще достави наслада за сетивата ви. Хидратирайте лицето си. Доверете се на силата на маслата, за да превърнете тялото си в тяло на богиня. Защото то е!

Ритуалът на бавното бързане

Няма как да пропуснем съвсем бързането в ежедневието си, но може да започнем да бързаме малко по-бавно. Когато сме под напрежение предизвикваме прилив на стресови хормони в тялото ни, но това е решим проблем. Можем просто да бързаме бавно. Няма кой знае какво да се случи ако закъснеете 5 минути, но със сигурност ще пристигнете където трябва със сияйна усмивка!

Ритуалът на хубавата коса

Може би за вас хубава коса е пригладената и идеално сресана грива. Или косата с естествени вълни. Косата е магнит, а когато чувстваме, че тя е прекрасна това се отразява на енергията около нас. Струва си да посещавате фризьора си по-често, за да я поддържате перфектна. Защото това не е просто още едно от милионите ви задължения, а ритуал на вашата прекрасна женственост!

Ритуалът на движението

Тялото на всяка сияйна кралица има нужда от движение. Когато тялото е тонизирано, кожата става блестяща, а ние кипим от енергия. Точно това е идеалният ритуал за красота, който не трябва да пропускаме. Затова намерете спорта, който ви харесва и се движете – за красота и здраве.

Ритуалът на … самия ритуал

Превърнете грижата за себе си в ритуал. В специално време за вас самите, в което да си покажете обич. Това със сигурност ще ви подхрани отвъре, за да блестите отвън!