frida.bg
изабели

Изабели Фонтана: тайните за красота на един бразилски супермодел

Изабели Фонтана! Бразилският супермодел, който завладя света на модата и най-успешните модни кампании на Versache, Chanel и Louis Vuitton. Тя е 34 години, има две деца и може да се похвали с това, че подписва първия си моделски договор с Victoria’s Secret още на 16-годишна възраст. Изабели е покорила многократно кориците на най-известните списания в света като Elle, Marie Claire и Vogue и е един от най-добре платените супермодели в момента!

Какво превръща Изабели в един от най-желаните модели в света и как красавицата успява да задъжи погледите върху себе си? Изабели Фонтана поддържа напълно естествен външен вид и в същото време притежава способността да се променя като хамелеон и да влиза в различни превъплъщения. Разберете малко повече за това как го прави в статията!

Кои са тайните на Изабели Фонтана за естествена красота
Грижа за кожата
Изабели Фонтана на брега на остров Лидо по време на 74-тите Интернационален Кино Фестивал във Венеция, Италия

Най-важният съвет, който Изабели е получила по време на кариерата си на модел е винаги да сваля грима си преди сън, дори и да е изключително уморена и едва да се държи на краката си. Почистването на лицето и хидратацията са нещо, което Изабели просто не пропуска, тъй като хубавата е кожа е нещо задължтелно, когато професията ти е свързана с външния вид.

Изабели също така ни съветва да не мием лицето си с вода от чешмата, тъй като тя често не е чиста или изсушава кожата ни значително. Тя използва мицеларна вода на Evian, с която почиства лицето си сутрин и вечер. Според красавицата замърсяването е глобален проблем и кожата ни често страда от това. Трябва да започнем да съобразяваме козметичния си ритуал с този факт и да предпазваме максимално кожата си от токсини, прах и оксидативен стрес.

Важността на слънцезащитния крем

 

Изабели Фонтана на брега на остров Лидо по време на 74-тите Интернационален Кино Фестивал във Венеция, Италия

Според Изабели младите момичета често пропускат слънцезащитния крем просто, защото не искат да мислят за остаряването. Както и за бръчиците, с които то е съпроводено. Но това не трябва да е така, ако искаме да имаме хубава кожа и тя да изглежда прекрасно по-дълго време. Задължително трябва да използваме слънцезащитен крем. И то всеки път, когато се покажем на открито.

Изабели и любовта към себе си

Супермоделът споделя, че никога в детството си не се е чувствала красива. И в интерес на истината й е отнело много време, за да приеме себе си такава, каквато е. И най-вече, да повярва, че наистина е красива и дори може да превърне външния си вид в професия. Моментите, в които красавицата се чувства наистина красива са тези преди да излезе на подиума. Но тогава, естествено, екип от специалисти се грижат за безупречния й външния й вид и то с часове. А тя говори за неувереността си толкова открито, сякаш това е най-естественото нещо сори и за моделите. В останалото време красавицата споделя, че се чувства като съвсем нормална жена, която няма време дори да си сложи спирала за мигли през деня.

Изабели Фонтана по време на Международния Филмов Фестивал В Кан през 2017г.

Снимки: БГНЕС