frida.bg
тайните

Тайните за естествена красота на ослепителната Ема Стоун

Искате ли да разберете кои са тайните за красота на носителката на Оскар за женска роля Ема Стоун? Не е тайна за никого, че Ема Стоун е невероятно красива, както отвътре, така и отвън. Чувството й за хумор и позитивното й излъчване са сред необятния арсенал от привлекателни качества на Ема. Тя има естествена и все пак различаваща се красота, която просто няма как да остане незабелязана. В същото време Ема изглежда като момичето от квартала, което винаги ще ти се усмихне отсреща с момичешка естественост и чар, които са просто неустоими.

Кои са тайните на Ема Стоун за ослепителен чар?

Спирала и усмивка

Ако има един основен продукт за разкрасяване, който Ема Стоун използва всеки ден, това е спиралата. В ежедневието си Ема може да бъде забелязана почти без грим, но рядко пропуска пласт спирала, който прави смарагдовозелените й очи да изглеждат абсолютно фантастични. Също така Ема добавя гланц за устни в естенствен цвят и усмивка! И естествената й визия е готова за секунди!

Естествени съставки

Ема Стоун споделя в своите интервюта, че е алергична почти към всички козметични продукти. Това е причината да се придържа към продукти с малко на брой естествени съставки. Ема често използва обикновена сода или кафява захар, с които нежно ексфолира кожата си, за да засияе, сещате се, по естествен начин!

Слънцезащитата

Тъй като Ема има много светла, чувствителна кожа, осеяна с лунички, слънцезащитата е абсолютно задължителна за нея, дори и в облачните дни. Тя обикновено ползва SPF 45, както и специални кремове на растителна основа, с които хидратира кожата си ежедневно.

 

Естествени масла

Ема хидратира кожата си с натурални масла като обича да експериментира с тях и да пробва нови. Кокосовото масло, маслото от арган и маслиненото масло са сред нейните фаворити. Тя носи поти навсякъде със себе си бурканче с масло или интересна комбинация от тях, за да хидратира кожата си веднага след като усети сухота и придърпване. На това се дължи и естествения блясък, с който Ема неустоимо ни очарова!

Снимка: БГНЕС