frida.bg

Как да изглеждаме по-слаби с правилен избор на дрехи

Всяка дама стреми да излъчва нежност външно. Докато се опитвате да постигнете по-слаба фигура чрез режим и фитнес, резултатите от диетата и тренировките могат да бъдат допълнени с подчертаването на визията чрез подходящия избор на облекла. В тази връзка, облеклата се превръщат в силно средство, което не винаги е ясно. Оползотворяването на този инструмент може да се окаже ключово.

Способността да се научите как да манипулирате дрехите, цветовете и силуетите, като акцентирате на някои зони и прикривате други, ще улесни значително постигането на по-слаб вид. Избраният стил на обличане може да създаде визуални илюзии, които оптимизират формата ви.

Ето няколко полезни съвета и трика, които може да използвате, за да постигнете по-слаб външен вид чрез правилния избор на дрехи.

По-тъмни цветове

Винаги може да разчитате на тъмните цветове, ако стремите да изглеждате по-вталени. Светлите оттенъци понякога могат да доведат до нежелани резултати. Използването на дълбоки нюанси като ключов акцент в общата палитра на вашето облекло е сигурен път към успех.

Висока талия – предпочитана пред ниската

Носенето на панталони и поли с висока талия може да създаде визуалния ефект на по-слаб силует. Предимствата на високата талия включват страхотната способност да се придаде изразена изтънченост на фигурата, затова приоритетът й е много важен, особено ако желаете да скриете някои недостатъци в тази зона.

Шарки и принтове – внимавайте с тях

Дизайните и печатите върху дрехите могат да бъдат много привлекателни и да предизвикват възхищение, но е важно да имате предвид, че те имат потенциал да създадат впечатлението за по-голям обем и пълнота, отколкото действително е налице. Ако се съсредоточите върху деликатните акценти във визията си, това може да спомогне да подчертаете вашата изтънченост и да си придадете по-слаб и строен вид. При избора на принтове е важно те да бъдат използвани като допълнителни акценти, а не като главен мотив в облеклото.